Over Ons

Trainingsvisie Amsterdam BV is een adviesbedrijf op het gebied van (professionele) opleidingen. Wij kennen de opleidingsbranche en zijn expert in de organisatie, coördinatie, administratie en inkoop van (ICT) opleidingen. Trainingsvisie richt zich onder andere op werknemers of werkgevers die zichzelf willen door ontwikkelen op het gebied van IT-gerelateerde applicaties. Wij nemen al je administratieve taken uit handen omtrent de zoektocht en uitvoering van een training. De planning, begeleiding en evaluatie wordt door ons van A tot Z verzorgd.

Trainingen bij je op locatie of op een externe locatie, individuele trainingen bij gerenommeerde opleidingsinstituten of op afstand leren in de vorm van e-learning, bij ons is alles mogelijk. Alleen een training is meestal niet genoeg. Na de training kom je vaak voor uitdagingen te staan om het cursusmateriaal om te zetten naar het gewenste resultaat. Daarop adviseren wij bedrijven om hier effectief en efficiënt mee om te gaan. Dit kan door middel van coaching, e-learning.

 

"Door onze jarenlange ervaring in het faciliteren van trainingen hebben wij altijd een training die aansluit op je trainingsbehoeftes. Je kunt onze trainingen op kantoor volgen, op een van onze trainingslocaties of virtueel".

alt=" "

De voordelen

Advies op maat

Wij kennen de (ICT) opleidingsbranche en zijn expert in de organisatie, coördinatie, administratie en inkoop van training. Op basis van uw wensen, eisen en (on)mogelijkheden gaan wij aan de slag en bieden de voor u best passende oplossing. 

Een aanspreekpunt

Een veelgestelde vraag bij de organisatie van trainingen is "Welke leverancier moet ik voor deze training ook alweer hebben?" Trainingsvisie biedt één aanspreekpunt voor alle opleidingsbehoeften van elke willekeurige manager of medewerker binnen de organisatie. 

Besparing van tijd

Degene die de opleiding zoekt hoeft dit niet meer zelf te doen, maar kan dit uit handen geven aan Trainingsvisie. Dit bespaart enorm veel energie, zorgen, ergernis en met name tijd. Tijd die u uiteraard beter kunt besteden aan uw kernwerkzaamheden voor de organisatie waar u werkt. 

Besparing van kosten

Wij kennen de markt, bundelen opleidingsaanvragen en kopen scherp in. Dit kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen zonder dat de kwaliteit hierdoor in het geding komt. Daarnaast kennen wij de weg in het subsidiedoolhof, waardoor wij u in sommige gevallen aangenaam kunnen verrassen. 

0
Tevreden Cursisten
0
Trainingen Verzorgd
0
Trainers in Dienst
0
Gemiddelde Beoordeling