Trainingsmethoden

Interessant bij individuele deelnemers

Bij deelname van een klein aantal personen aan een training of deelnemers die allemaal een andere training willen, is de open-rooster variant waarschijnlijk het meest interessant. Iedere maand staan er veel klassikale trainingen en cursussen gepland op 10 verschillende locaties in heel Nederland. Zo is er altijd een trainingslocatie bij jou in de buurt! Benieuwd welke trainingen we zoal aanbieden en waar en wanneer deze plaatsvinden? Bekijk training rooster.

Interessant bij 3+ deelnemers en/of behoefte aan maatwerk

Als je een klassikale training bij jou op locatie wilt organiseren voor een groep noemen wij dat een In-Company training. Het grote voordeel is dat de training specifiek op jullie organisatie kan worden toegespitst en de leerdoelen voor de groep(en) vooraf kunnen worden bepaald via een kosteloze telefonische intake met de beoogde trainer (maatwerk). Daarnaast bepaal je (in overleg) zelf de gewenste trainingsdata en is er voor de deelnemers geen reistijd. Bekijk hier de Incompany mogelijkheden.

Interessant wanneer veel collega's thuis werken

Onze klassikale trainingen zijn ook online (virtueel) te volgen. Cursisten sluiten vanuit huis aan bij een standaard of op maat gemaakte groepstraining. De trainer begeleidt de cursisten gedurende de dag door het programma, laat de mensen oefenen en zorgt dat er voldoende ruimte is voor vragen. Ook kan een combinatie worden gemaakt van een fysieke training met deelnemers op locatie en mensen die virtueel aansluiten, onze zogeheten ‘hybride´ trainingen. Virtuele/hybride trainingen zijn te vinden in ons open rooster maar kunnen ook specifiek voor een bepaalde klant worden georganiseerd.

Voor de cursist die individueel aan de hand wil worden genomen.

Dit betreft een mix tussen klassikaal leren, (zelf)studie via e-learning en virtual classroom. Een Blended Learning training bestaat uit twee dagdelen: het eerste dagdeel vindt fysiek plaats op een locatie (bij ons of bij de klant) onder begeleiding van een trainer en het tweede dagdeel wordt virtueel georganiseerd via Microsoft Teams. Cursisten krijgen tijdens de training toegang tot een online leeromgeving. Na de eerste trainingsdag is deze online leeromgeving nog één jaar beschikbaar voor de cursist! Wij bieden hier een rooster voor aan voor open inschrijvingen, maar dit kan ook specifiek worden georganiseerd voor een groep deelnemers van dezelfde klant.

Geschikt voor mensen die zelfstandig en in eigen tijd willen leren

Wij geloven erin dat computer trainingen het best door een ‘live’ docent kunnen worden verzorgd. Echter, voor sommige mensen is juist E-learning de beste oplossing om de leerdoelen te behalen. Dit kan zijn door tijdgebrek (men kan dan geen training volgen overdag), maar ook doordat men graag individueel leert. Voor Microsoft (Office) hebben wij de mogelijkheid om verschillende E-learning pakketten te leveren, van beginnend tot gevorderd niveau. Zo kunnen wij iedere opleidingsvraag beantwoorden.

Naast klassikale trainingen of digitale varianten daarop, kan Trainingsvisie ook werkplekondersteuning 'training-on-the-job' bieden. In deze "lesvorm" begeeft de beoogde trainer/specialist zich op de werkvloer om vragen van de deelnemers te beantwoorden, te begeleiden waar nodig en tips & tricks mee te geven om de productiviteit en effectiviteit te bevorderden. Werkplekondersteuning, of floorwalking zoals het vaak wordt genoemd, is voor alle applicaties beschikbaar.