Outlook Cursus Groningen

Outlook Cursus in Groningen

Zoek je een Outlook cursus in Groningen? Dan hoef je niet verder te zoeken. Wij organiseren professionele Outlook trainingen in Groningen. Samen met onze ervaren docenten organiseren wij een Outlook cursus waarmee je sneller, efficiënter en makkelijker kunt werken. Of je nu beginner of een ervaren gebruiker bent, Trainingsvisie heeft de juiste cursus. Onze Outlook cursus is ontworpen om je alles te leren wat je moet weten over Outlook, van de basisprincipes tot geavanceerde functies en verborgen tips. We zullen je begeleiden door het verkennen van de verschillende componenten van Outlook en laten je zien hoe je ze optimaal kunt benutten om je communicatie en taken efficiënter te beheren.

Outlook training voor beginners, gevorderden en experts

Wij verzorgen drie standaard Outlook cursussen in Groningen. Als eerste bieden wij een basis cursus aan voor de personen die kennis willen maken met Outlook. De tweede cursus die wij aanbieden is voor de gevorderde Outlook gebruiker. Als laatste bieden wij een Timemanagement Outlook cursus aan. Wat de cursussen inhouden lees je hieronder.

Hoe Trainingsvisie de Outlook trainingen verzorgt

Wij verzorgen de Outlook cursussen op verschillende manieren. Ben je alleen of met een collega dan kun je je inschrijven bij één van onze open-rooster cursussen op één van onze locaties. Daarnaast kunnen wij een training ook in-company verzorgen bij jullie op kantoor. Dit kan voor jezelf, een collega of juist een hele groep.

Bij ons op locatie in Groningen (open-rooster cursus)

Onze open-rooster cursussen zijn voornamelijk interessant voor individuele cursisten. Financieel gezien is een cursus in ons open-rooster het meest aantrekkelijk voor 1,2 of 3 personen. Mochten er meer mensen deel willen nemen aan dezelfde cursus, dan kun je het overwegen om de cursus in-company te organiseren.

De cursussen in ons open-rooster zijn volledig verzorgd, wij hebben laptops voor u klaar staan met Microsoft Outlook, er is lunch en koffie geregeld en nog veel meer!

Bij u op locatie in Groningen (in-company cursus)

Wanneer er meerdere personen zijn die binnen je bedrijf dezelfde Outlook cursus willen volgen. Financieel gezien is dit het meest voordelig. Daarnaast heeft het als extra voordeel dat het makkelijk is om een maatwerk training te organiseren door heel Nederland (of daarbuiten) aangezien de behoefte van iedereen op dezelfde lijn zit.

Als je een maatwerk training wilt inplannen dan kan dit door kosteloos met één van onze opleidingsadviseurs te overleggen om je wensen in kaart te brengen.
Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op via 020-6692879 of info@trainingsvisie.nl

Cursus Outlook basis voor beginners

In deze praktijkgerichte training leer je efficiënt en snel werken in Outlook. Door het volgen van deze basis training worden de dagelijkse agenda en e-mail werkzaamheden een eenvoudige en leuke taak! In de training Outlook Basis leer je alle essentiële onderdelen in Outlook. Door het volgen van deze basis training worden de dagelijkse agenda en e-mail werkzaamheden een eenvoudige en leuke taak. Bekijk de volledige inhoud van de basis cursus hier.

Deze cursus verzorgen we in ons open-rooster en ook in-company.

Cursus Outlook voor gevorderden

Ben je benieuwd naar de geavanceerde vaardigheden binnen Outlook en wil je deze effectief kunnen inzetten? Neem deel aan de training Outlook Gevorderd en leer Outlook zo optimaal mogelijk te gebruiken. Tijdens de training Outlook Gevorderd leer je de geavanceerde vaardigheden van Outlook kennen en leer je deze effectief in te zetten. Bekijk de volledige inhoud van de gevorderde cursus hier.

Deze cursus verzorgen we in ons open-rooster en ook in-company.

Cursus Outlook Timemanagement

Wil je tijd besparen door optimaal gebruik te maken van Outlook? Wanneer je het programma goed beheerst kan je enorm veel tijdwinst behalen. Laat het programma voor jou werken in plaats van dat je steeds achter de feiten aanloopt! De training Outlook Timemanagement is ingericht om jouw agenda- en mailbeheer op orde te krijgen en te behouden door praktische tips aan de hand van interactieve presentaties en implementatie tijd. Dit betekent dat je tijdens de training jouw eigen agenda en mail op orde krijgt. Bekijk de volledige inhoud van de Timemanagement cursus hier.

Deze cursus verzorgen we in ons open-rooster en ook in-company.

Meer info? Kom vrijblijvend in contact met één van onze opleidingsadviseurs via 020-6692879 of info@trainingsvisie.nl

Vrijblijvende offerte aanvragen

Contact Form

Microsoft Outlook Logo

Deze training organiseren of volgen?

Liever een groepstraining volgen op je eigen locatie? Dat kan met onze incompany en maatwerk oplossingen. Ben je benieuwd naar wat een bedrijfstrainingstraject voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan voor een vrijblijvend gesprek contact op met onze opleidingsadviseurs via 020-6692879 of vul het aanvraagformulier rechts in en je hoort zo snel mogelijk van ons.

trainingsvisie-team

De voordelen van Trainingsvisie

  • Binnen een dag reactie
  • Flexibel in data en locatie
  • Breed aanbod in kundige trainers
  • Scherpe en duidelijke prijzen

Wil je graag meer informatie over onze trainingen of diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden!

IMG_7683-min1-scaled-portrait-ff75a575a72de097963290f01a19154d-5ea8246f8979b

Rogier Burwinkel
Eigenaar Trainingsvisie
020-6692879