Power BI cursus Amsterdam

Power BI Cursus Amsterdam

Bent u opzoek naar een Power BI cursus in Amsterdam? Zoek niet verder. Met hoofdkantoor op nog geen 5 minuten van station Amsterdam Sloterdijk.

De cursussen die worden verzorgd op deze locatie zijn van Basis of gevorderd niveau. Daarnaast is het mogelijk om een Power BI maatwerk cursus te organiseren als u hier behoefte aan heeft.

Power BI Cursus in Amsterdam op Twee niveaus

De Power Bi cursus verzorgen wij op elk gewenst niveau en als standaard cursus op twee levels. Wij bieden een basis cursus aan voor de personen die graag willen beginnen werken met Power BI of juist een cursus waarin dieper wordt ingegaan op de stof.

De volgende cursussen bieden wij standaard aan in ons aanbod:

Hoe we de Power BI cursussen verzorgen

Wij verzorgen de Power BI cursussen op verschillende manieren. Bent u alleen of met een collega dan kunt u zich inschrijven bij een van onze openrooster cursussen op een van onze 9 locaties. Daarnaast kunnen wij een training ook in-company verzorgen bij u op kantoor. Voor uzelf, een collega of juist een hele groep.

Bij ons op locatie in Amsterdam (open-rooster cursus)

Onze open-rooster cursussen zijn voornamelijk interessant voor individuele cursisten. Financieel gezien is een cursus in ons open-rooster het meest aantrekkelijk voor 1,2 of 3 personen. Mochten er meer mensen deel willen nemen aan een en dezelfde cursus, dan is het wellicht het overwegen waard om de cursus in-company te organiseren.

De cursussen in ons open-rooster zijn volledig verzorgd.

Wij hebben laptops voor u klaar staan met Power BI, is er lunch geregeld en nog veel meer!

Bij u op locatie in Amsterdam (in-company cursus)

Wanneer er meerdere personen zijn die binnen uw bedrijf dezelfde Power Bi cursus willen volgen. Financieel gezien is dit heeft meest kosten efficiënt voor u. Daarnaast is het extra voordeel dat het makkelijk is om een maatwerk training te organiseren door heel Nederland (of daarbuiten) aangezien de behoefte van iedereen op dezelfde lijn zit.

Als u een maatwerk training wilt inplannen dan kan dit door geheel gratis een telefonische intake met een van onze docenten in te plannen om uw wensen in kaart te brengen.

Cursus Power BI voor beginners in Amsterdam

Maakt u Dagelijks gebruik van Power BI of gaat u deze software gebruiken; een Power BI basis cursus is vaak een goed idee om te volgen.

Veel Power BI gebruikers denken dat een basis cursus overbodig is en toch zien we vaak dat velen niet op de hoogte zijn van de basisfuncties. Die juist het werken met Power BI vele malen makkelijker maakt.

Wat zonde is, hierdoor is de effiecientie stukken lager dan mogelijk.

In de Power BI basis cursus leert u gebruik maken van de belangrijkste functionaliteiten binnen het programma. Denk hierbij aan het importeren van Data, modelleren, rapportages maken en nog veel meer!

Deze cursus verzorgen we zowel in ons open-rooster als in-company.

Cursus Power BI voor gevorderden in Amsterdam

Heeft u al grote kennis van Power BI, maar u denk meer uit de software te kunnen halen? Dan is de Power BI gevorderden cursus waarschijnlijk precies waar u naar op zoek bent!

De cursus is perfect voor personen die ervaren zijn met de applicatie. Bij Trainingsvisie kunnen wij u helpen met het vinden van diepgang in de mogelijkheden van Power BI.

In de cursus Power BI gevorderden in Amsterdam komen verschillende onderdelen aanbod. Denk hierbij aan: DAX-functies, Passieve relaties gebruiken, stuurtabellen, dynamische titels en nog veel meer! De complete inhoud kunt u hier vinden.

Volg deze training

  • Bij u of bij ons op locatie
  • Maatwerk mogelijk
Power BI training