Power BI cursus Amsterdam

Power BI cursus in Amsterdam

Bent u op zoek naar een Power BI cursus in Amsterdam? Zoek niet verder! Of u nu nieuw bent in de wereld van business intelligence of al ervaring hebt met Power BI, wij hebben de juiste cursus voor u. Ontdek hoe u deze krachtige tool kunt gebruiken om gegevens te visualiseren en inzichten te verkrijgen die uw zakelijke beslissingen kunnen verbeteren. De cursussen die worden verzorgd op deze locatie zijn van basis of gevorderd niveau. Daarnaast is het mogelijk om bij ons een Power BI maatwerk cursus te organiseren.

Power BI training voor beginners en gevorderden

Wij verzorgen de Power BI cursus in Amsterdam standaard op twee niveaus. Wij bieden een basis cursus aan voor de personen die graag willen beginnen te werken met Power BI en wij bieden een cursus voor gevorderden aan waarin dieper wordt ingegaan op de stof. Ook maatwerk is mogelijk, wij kunnen er kosteloos een maatwerk-cursus van maken door voorafgaand aan de cursus een vrijblijvend intakegesprek met de beoogde trainer met je in te plannen om de wensen en leerdoelen te bespreken en af te stellen.

De volgende cursussen bieden wij standaard aan in ons aanbod:

Hoe Trainingsvisie de Power BI trainingen verzorgt

Wij verzorgen de Power BI cursussen op verschillende manieren. Ben je alleen of met een collega dan kun je je inschrijven bij één van onze open-rooster cursussen op één van onze 9 locaties. Daarnaast kunnen wij een training ook in-company verzorgen bij jullie op kantoor. Dit kan voor jezelf, een collega of juist een hele groep.

Bij ons op locatie in Amsterdam (open-rooster cursus)

Onze open-rooster cursussen zijn voornamelijk interessant voor individuele cursisten. Financieel gezien is een cursus in ons open-rooster het meest aantrekkelijk voor 1,2 of 3 personen. Mochten er meer mensen deel willen nemen aan dezelfde cursus, dan kun je het overwegen om de cursus in-company te organiseren.

De cursussen in ons open-rooster zijn volledig verzorgd, wij hebben laptops voor u klaar staan met Power BI, er is lunch en koffie geregeld en nog veel meer!

Bij jullie op locatie (in-company cursus)

Wanneer er meerdere personen zijn die binnen je bedrijf dezelfde Power BI cursus willen volgen. Financieel gezien is dit het meest voordelig. Daarnaast heeft het als extra voordeel dat het makkelijk is om een maatwerk training te organiseren door heel Nederland (of daarbuiten) aangezien de behoefte van iedereen op dezelfde lijn zit.

Als je een maatwerk training wilt inplannen dan kan dit door kosteloos met één van onze opleidingsadviseurs te overleggen om je wensen in kaart te brengen.
Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op via 020-6692879 of info@trainingsvisie.nl

Cursus Power BI basis voor beginners

Onze basis cursus voor beginners is ontworpen voor diegenen die nieuw zijn in Power BI en willen leren hoe ze dashboards en rapporten kunnen maken. Stap voor stap begeleiden we je door de basisprincipes van Power BI, zodat je snel vertrouwd raakt met de interface, gegevens kunt importeren, visualisaties kunt maken en deze kunt delen met anderen. Je leert hoe je gegevens kunt transformeren, filters kunt toepassen en interactieve rapporten kunt bouwen.

Deze cursus verzorgen we in ons open-rooster en ook in-company.

Cursus Power BI voor gevorderden

Heb je al grote kennis van Power BI, maar wil je meer uit de software te kunnen halen? Dan is onze Power BI gevorderden cursus de perfect oplossing.
Bij Trainingsvisie helpen wij met het vinden van diepgang in de mogelijkheden van Power BI.

Onze cursus voor gevorderden richt zich op diegenen die al bekend zijn met Power BI en hun vaardigheden willen uitbreiden. We duiken dieper in de geavanceerde functies en mogelijkheden van Power BI, zodat je complexere analyses kunt uitvoeren en de volledige kracht van de tool kunt benutten. Je leert geavanceerde technieken zoals datamodellering, DAX-formules, het maken van meetwaarden en het implementeren van beveiligingsmaatregelen. De complete inhoud kun je hier vinden.

Deze cursus verzorgen we in ons open-rooster en ook in-company.

Meer info? Kom vrijblijvend in contact met één van onze opleidingsadviseurs via 020-6692879 of info@trainingsvisie.nl

Vrijblijvende offerte aanvragen

Contact Form

Power BI Logo

Deze training organiseren of volgen?

Liever een groepstraining volgen op je eigen locatie? Dat kan met onze incompany en maatwerk oplossingen. Ben je benieuwd naar wat een bedrijfstrainingstraject voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan voor een vrijblijvend gesprek contact op met onze opleidingsadviseurs via 020-6692879 of vul het aanvraagformulier rechts in en je hoort zo snel mogelijk van ons.

trainingsvisie-team

De voordelen van Trainingsvisie

  • Binnen een dag reactie
  • Flexibel in data en locatie
  • Breed aanbod in kundige trainers
  • Scherpe en duidelijke prijzen

Wil je graag meer informatie over onze trainingen of diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden!

IMG_7683-min1-scaled-portrait-ff75a575a72de097963290f01a19154d-5ea8246f8979b

Rogier Burwinkel
Eigenaar Trainingsvisie
020-6692879