Outlook Timemanagement

Programma: Outlook Timemanagement

Wil je tijd besparen door optimaal gebruik te maken van Outlook? Wanneer je het programma goed beheerst kan je enorm veel tijdwinst behalen. Laat het programma voor jou werken in plaats van dat je steeds achter de feiten aanloopt!

De training Outlook Timemanagement is ingericht om jouw agenda- en mailbeheer op orde te krijgen en te behouden door praktische tips aan de hand van interactieve presentaties en implementatie tijd. Dit betekent dat je tijdens de training jouw eigen agenda en mail op orde krijgt.

De volgende onderwerpen worden behandeld.

 • Postvak in
 • De ideale scherm weergave instellen
 • Tijd besparen met opstellen berichten
 • E-mail zo eenvoudig mogelijk archiveren
 • Automatische verwerking en opties
 • Zoeken
 • Taken

Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? Onze ervaren opleidingsadviseurs ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

Volledige inhoudsopgave (PDF) (binnenkort beschikbaar)

Meer info? Kom vrijblijvend in contact met één van onze opleidingsadviseurs via 020-6692879 of info@trainingsvisie.nl

Open Rooster Planning: Outlook Timemanagement

Klik hier voor het overzicht van de geplande Outlook trainingen

Trainingsmethoden

Trainingsvisie biedt verschillende trainingsmogelijkheden aan.

Open Rooster op onze locaties

Trainingsvisie organiseert de training op diverse locaties in Nederland. Data en locaties zijn te vinden in de planning. Tijdens een open rooster training maak je gebruik van één van onze laptops. Wij verzorgen uiteraard de volledige dag met koffie, thee, water en een luncharrangement.

In-company

Een training bij de jou op locatie? Je bepaalt zelf data, de locatie(s) en de mogelijkheid bestaat om een maatwerktraining ontwikkelen.

Virtueel

Alle open rooster trainingen kunnen virtueel worden bijgewoond. Wil je een virtuele training voor je eigen medewerkers organiseren? Dat kan ook! Dan bestaat de mogelijkheid om een training op maat te ontwikkelen met jouw wensen en behoeften.

Doelgroep en voorkennis

Als je voor je werk regelmatig Outlook moet gebruiken kan je veel tijd besparen wanneer je het programma goed beheerst. Je kan deelnemen aan de training als je enige ervaring hebt met Word en het besturingssysteem Windows.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Contact Form

Office trainingen
 • Training

  Outlook Timemanagement
 • Duur

  1 dag
 • Investering

  € 445,00