Outlook Basis

Programma: Outlook Basis

In deze praktijkgerichte training leer je efficiënt en snel werken in Outlook. Door het volgen van deze basis training worden de dagelijkse agenda en e-mail werkzaamheden een eenvoudige en leuke taak!

In de training Outlook Basis leer je alle essentiële onderdelen in Outlook. Door het volgen van deze basis training worden de dagelijkse agenda en email werkzaamheden een eenvoudige en leuke taak. De volgende onderwerpen worden behandeld.

 • Outlook verkennen
 • Email
 • Email structureren
 • Agenda
 • Uitgebreide mogelijkheden

Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? Onze ervaren opleidingsadviseurs ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

Volledige inhoudsopgave (PDF)

Meer info? Kom vrijblijvend in contact met één van onze opleidingsadviseurs via 020-6692879 of info@trainingsvisie.nl

Vervolgtraining

Outlook Gevorderd

Time Management met Outlook

Trainingsmethoden

Trainingsvisie biedt verschillende trainingsmogelijkheden aan.

Open Rooster op onze locaties

Trainingsvisie organiseert de training op diverse locaties in Nederland. Data en locaties zijn te vinden in de planning. Tijdens een open rooster training maak je gebruik van één van onze laptops. Wij verzorgen uiteraard de volledige dag met koffie, thee, water en een luncharrangement.

In-company

Een training bij de jou op locatie? Je bepaalt zelf data, de locatie(s) en de mogelijkheid bestaat om een maatwerktraining ontwikkelen.

Virtueel

Alle open rooster trainingen kunnen virtueel worden bijgewoond. Wil je een virtuele training voor je eigen medewerkers organiseren? Dat kan ook! Dan bestaat de mogelijkheid om een training op maat te ontwikkelen met jouw wensen en behoeften.

Doelgroep en voorkennis

De training is gericht op het gebruik van e-mail en agendabeheer. Deze training is geschikt voor deelnemers die nog geen ervaring hebben in Outlook. Algemene basisvaardigheden van Windows en Word Basis zijn vereist.

Niveau/kennistesten

Ben je niet zeker over jouw eigen kennisniveau in Outlook? Wees gerust, wij hebben in samenwerking met onze docenten een toets ontwikkeld waarmee je zelf kunt kijken welk trainingsniveau voor jou het meest geschikt is. De Outlook kennistest kun je vinden via de deze link: https://microsoft-office-kennis.nl/nl/test-je-microsoft-office-kennis/microsoft-outlook-kennis-test

Office trainingen
 • Training

  Outlook Basis
 • Duur

  1 dag
 • Investering

  € 375,00
 • Virtueel of op locatie
 • Maatwerk mogelijk