Office 365 Cursus Doetinchem

Office 365 Cursus in Doetinchem

Op zoek naar een Office 365 cursus in Doetinchem? Zoek niet verder! Of je nu een beginnende gebruiker of een ervaren professional bent die  zijn of haar vaardigheden wil uitbreiden, Trainingsvisie heeft de juiste cursus. Onze Office 365-training is ontworpen om je te helpen het meeste uit dit krachtige productiviteitspakket te halen.

Office 365 cursus voor beginners en gevorderden

Wij verzorgen twee standaard Office 365 cursussen in Doetinchem. Als eerste bieden wij een basis introductie cursus aan voor de personen die kennis willen maken met Office 365. De tweede cursus is speciaal bedoeld voor organisaties die willen overstappen naar de nieuwste versie van Office. Ook maatwerk is mogelijk, wij kunnen er kosteloos een maatwerk-cursus van maken door voorafgaand aan de cursus een vrijblijvend intakegesprek met de beoogde trainer met je in te plannen om de wensen en leerdoelen te bespreken en af te stellen.

Hoe Trainingsvisie de Office 365 trainingen verzorgt

Wij verzorgen de Office 365 cursussen op verschillende manieren. Ben je alleen of met een collega dan kun je je inschrijven bij één van onze open-rooster cursussen op één van onze locaties. Daarnaast kunnen wij een training ook in-company verzorgen bij jullie op kantoor. Dit kan voor jezelf, een collega of juist een hele groep.

Bij ons op locatie in Doetinchem (open-rooster cursus)

Onze open-rooster cursussen zijn voornamelijk interessant voor individuele cursisten. Financieel gezien is een cursus in ons open-rooster het meest aantrekkelijk voor 1,2 of 3 personen. Mochten er meer mensen deel willen nemen aan dezelfde cursus, dan kun je het overwegen om de cursus in-company te organiseren.

De cursussen in ons open-rooster zijn volledig verzorgd, wij hebben laptops voor u klaar staan met Office 365, er is lunch en koffie geregeld en nog veel meer!

Bij jullie op locatie (in-company cursus)

Wanneer er meerdere personen zijn die binnen je bedrijf dezelfde Office 365 cursus willen volgen. Financieel gezien is dit het meest voordelig. Daarnaast heeft het als extra voordeel dat het makkelijk is om een maatwerk training te organiseren door heel Nederland (of daarbuiten) aangezien de behoefte van iedereen op dezelfde lijn zit.

Als je een maatwerk training wilt inplannen dan kan dit door kosteloos met één van onze opleidingsadviseurs te overleggen om je wensen in kaart te brengen.
Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op via 020-6692879 of info@trainingsvisie.nl

Introductie tot Office 365-cursus in Doetinchem

Tijdens de training maak je uitgebreid kennis met de verschillende mogelijkheden die Office 365 te bieden heeft. Je leert optimaal gebruik maken van de diverse samenwerkingsmogelijkheden en na de training kan je de juiste middelen inzetten tijdens je dagelijkse werkzaamheden om tijd te besparen!

Office 365 biedt gebruikers nieuwe mogelijkheden aan op IT-services in Cloud diensten en zijn gericht op de zakelijke markt. De volgende onderwerpen komen aanbod in de Office 365 eindgebruikerstraining.

 • Kennismaking met Office 365
 • Office web apps gebruiken
 • Teams
 • SharePoint en Office 365
 • OneNote
 • OneDrive
 • Groepen
 • Planner

Deze cursus verzorgen we in ons open-rooster en ook in-company.

Overstappen naar Office nieuwste versie in Doetinchem

Stap jij of je organisatie over naar een nieuwe versie van Microsoft Office, dan is het wellicht handig om de eindgebruikers binnen je organisatie te trainen in deze verandering. In de migratietraining leer je de nieuwe interface die nog verder ontwikkeld is om eenvoudig en snel samen te werken in documenten en applicaties. De volgende onderwerpen worden behandeld.

 • Word
 • Excel
 • PowerPoint
 • Outlook

Deze cursus verzorgen we in ons open-rooster en ook in-company.

Meer info? Kom vrijblijvend in contact met één van onze opleidingsadviseurs via 020-6692879 of info@trainingsvisie.nl

Vrijblijvende offerte aanvragen

Contact Form

Office 365 Logo

Deze training organiseren of volgen?

Liever een groepstraining volgen op je eigen locatie? Dat kan met onze incompany en maatwerk oplossingen. Ben je benieuwd naar wat een bedrijfstrainingstraject voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan voor een vrijblijvend gesprek contact op met onze opleidingsadviseurs via 020-6692879 of vul het aanvraagformulier rechts in en je hoort zo snel mogelijk van ons.

trainingsvisie-team

De voordelen van Trainingsvisie

 • Binnen een dag reactie
 • Flexibel in data en locatie
 • Breed aanbod in kundige trainers
 • Scherpe en duidelijke prijzen

Wil je graag meer informatie over onze trainingen of diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden!

IMG_7683-min1-scaled-portrait-ff75a575a72de097963290f01a19154d-5ea8246f8979b

Rogier Burwinkel
Eigenaar Trainingsvisie
020-6692879