Office 365 Cursus Doetinchem

Een Office 365 cursus voor beginners of gevorderden in Doetinchem

Werkt u vaak met Office 365, maar denkt u dat u nog meer uit Office 365 kunt halen of heeft u geen idee hoe Office 365 werk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij organiseren namelijk professionele Office 365 trainingen in Doetinchem. Samen met onze ervaren docenten organiseren wij een Office 365 cursus waarmee u sneller, efficiënter en makkelijker verder kunt werken.

Office 365 cursus op verschillende niveaus

Trainingsvisie organiseert twee type Office 365 cursussen in Doetinchem in open-rooster vorm, maar in samenspraak met u kunnen we een maatwerk cursus in Doetinchem organiseren:

Introductie tot Office 365-cursus in Doetinchem

Ongeacht of u dagelijks gebruikt maakt van Office 365 of dat u deze software wil gaan gebruiken; een Office 365 cursus is vaak een goed idee om te volgen.

Veel Office 365 gebruikers denken geen cursus nodig te hebben, maar in de praktijk blijkt het vaak dat men niet van alle handige functionaliteiten op de hoogte is. En dat is zonde, want deze functionaliteiten bevorderen de efficiëntie en effectiviteit van uw werkzaamheden enorm.

In de Office 365 cursus leert u op eigen tempo Office 365 applicaties kennen, documenten delen, configuraties en instellingen en nog veel meer!

Cursus overstappen naar Office 2013/2016 in Doetinchem

Stapt uw organisatie over op Office 2013/2016? Dan is deze cursus een goed hulpmiddel om het programma zo efficiënt mogelijk in te zetten.

Met een praktijkgerichte trainingsmethode leert u op een geavanceerde manier werken in de nieuwste versie van Office 365. Zo kunt u verwachten dat u na de training in staat bent om te werken met alle programma’s van de nieuwste versie van Office 365 en de fijne kneepjes hiervan.

Hoe we de Office 365 cursus verzorgen

We kunnen onze Office 365 cursussen organiseren op verschillende manieren. Bent u in uw eentje? Dan kunt u zich inschrijven voor ons open-rooster in Doetinchem of een van onze andere 9 locaties. Daarnaast kunnen we de cursus ook organiseren bij u op kantoor of virtueel.

Bij ons op locatie in Doetinchem (open-rooster cursus)

Onze open-rooster cursussen zijn het meest passend voor inschrijvingen van een of twee personen. Mochten er meer mensen deel willen nemen aan dezelfde cursus, dan is het interessant om deze in-company te organiseren.

De cursussen in ons open-rooster zijn volledig verzorgd. Dit betekent dat u zelf niets mee hoeft te nemen. Wij zetten laptops klaar zodat u meteen aan de training kan beginnen.

Bij u op locatie in Doetinchem (in-company cursus)

Wanneer u met een groep een Office 365 cursus wil volgen, kunt u erover nadenken de cursus in-company te organiseren. Financieel gezien is dit het meest interessant voor groepen en het brengt daarnaast als voordeel met zich mee dat we er maatwerk van kunnen maken. Een in-company cursus verzorgen we door heel Nederland en kan dan ook zeker bij u op locatie worden verzorgd.

Bij onze in-company cursussen heeft u de mogelijkheid om de inhoud van een van onze programma’s (niveaus) aan te houden, of om er een maatwerk cursus van te maken. Maatwerk is altijd kosteloos en zien we als service richting onze klanten. In het geval van maatwerk adviseren we altijd een vrijblijvende telefonische intake met een van onze trainers in te plannen.

 

Sluit dit niet volledig aan op uw wensen en behoeften? Onze ervaren opleidingsadviseurs ontwikkelen graag in samenspraak met jou een Office 365 trainingsprogramma in Doetinchem op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

Neem contact op voor meer informatie.

Tel: 020-6692879 Mail: info@trainingsvisie.nl

Volg deze training

  • Bij u of bij ons op locatie
  • Maatwerk mogelijk