Overstappen naar Office Nieuwste Versie

Programma: Overstappen naar Office Nieuwste Versie

Stap jij of je organisatie over naar een nieuwe versie van Microsoft Office, dan is het wellicht handig om de eindgebruikers binnen je organisatie te trainen in deze verandering.

Je organisatie stapt binnenkort over op de nieuwste versie van Microsoft Office of is net overgestapt. In de migratietraining leer je de nieuwe interface die nog verder ontwikkeld is om eenvoudig en snel samen te werken in documenten en applicaties. De volgende onderwerpen worden behandeld.

 • Word
 • Excel
 • PowerPoint
 • Outlook

Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? De ervaren trainingsadviseurs van Trainingsvisie ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

Volledige inhoudsopgave (PDF) (binnenkort beschikbaar)

Meer info? Kom vrijblijvend in contact met één van onze opleidingsadviseurs via 020-6692879 of info@trainingsvisie.nl

Open Rooster Planning: Overstappen naar Office Nieuwste Versie

Deze training bieden we helaas (nog) niet aan in open-rooster vorm. Wel bieden we andere mogelijkheden om deze training toch te volgen. Neem hiervoor contact met ons op voor meer informatie.

Trainingsmethoden

Trainingsvisie biedt verschillende trainingsmogelijkheden aan.

Open Rooster op onze locaties

Trainingsvisie organiseert de training op diverse locaties in Nederland. Data en locaties zijn te vinden in de planning. Tijdens een open rooster training maak je gebruik van één van onze laptops. Wij verzorgen uiteraard de volledige dag met koffie, thee, water en een luncharrangement.

In-company

Een training bij de jou op locatie? Je bepaalt zelf data, de locatie(s) en de mogelijkheid bestaat om een maatwerktraining ontwikkelen.

Virtueel

Alle open rooster trainingen kunnen virtueel worden bijgewoond. Wil je een virtuele training voor je eigen medewerkers organiseren? Dat kan ook! Dan bestaat de mogelijkheid om een training op maat te ontwikkelen met jouw wensen en behoeften.

Doelgroep en voorkennis

Wanneer een organisatie overgaat op een nieuwe versie blijkt dat de productiviteit van medewerkers minder wordt. Wil je de productiviteitsdip zo klein mogelijk maken en weer efficiënt gebruik maken van de vernieuwde Office pakketten? Dan is deze training geschikt voor jou!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Contact Form

Microsoft Apps Overzicht
 • Training

  Overstappen naar Office Nieuwste Versie
 • Duur

  1 dag
 • Investering

  € 495,00