Microsoft Word training Delft

Meer informatie over onze Microsoft Word trainingen

Word trainingen zijn tegenwoordig onmisbaar in het dagelijks leven. Het maakt het verwerken van informatie en het opmaken van teksten stukken gemakkelijker en overzichtelijker. Het kan zijn dat u nog geen ervaring met Word heeft, of uw kennis erover wilt verbreden. Bij Trainingsvisie bent u van harte welkom om een training te volgen in Delft op uw gewenste niveau.

Heeft u helemaal geen kennis van Word? Dan raden wij aan te beginnen met de Word Basis training; in deze training leert u om te gaan met het programma. Al wat meer ervaring? In de training Word Gevorderd beschikt u al over de basisvaardigheden van Word, en gaat u aan de slag met het werken van onder andere tabellen, grafische elementen, stijlen/thema’s en verwijzingen. Wanneer u nog meer uit het programma Word wil halen en voldoende kennis heeft over de training Word Basis en Gevorderd, is de training Word Expert voor u. In de training Word Expert leert u onder andere sjablonen, etiketten en enveloppen maken, samenwerken met documenten en u krijgt een introductie tot het maken en gebruiken van Macro’s.

Onze Word trainingen bieden wij door heel Nederland aan. Dit is mogelijk bij u op kantoor, virtueel of op een van onze 10 trainingslocaties. De trainingen in Delft duren 1 dag. Daarnaast kunnen we in overleg een training op maat aanbieden die aansluit op uw wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Na de trainingen heeft u de mogelijkheid om een naslagwerk te krijgen met verschillend oefenmateriaal en extra uitleg.

We bieden altijd een Microsoft Word training aan voor uw level!

Bij Trainingsvisie bieden wij verschillende Word trainingen in Delft aan. De Word trainingen hebben drie verschillende niveaus: Basis, Gevorderd en Expert.

Trainingen voor Word Basis niveau in Delft 

Op zoek naar een Word basis training in Delft? Met de Word basis training in Delft leert u de basis in het gebruik van Word. Deze training in Delft leert u het maken, bewerken en opmaken van standaard documenten in Microsoft Word.

Trainingen op Word Gevorderd niveau in Delft

Werkt u wel eens met Word en beschikt u over de basiskennis, maar heeft u het gevoel dat u meer uit het programma kan halen? Dan is de training Word Gevorderd in Delft voor u. Tijdens deze training leert u werken met onder andere tabellen, grafische elementen, stijlen/thema’s en verwijzingen.

Trainingen op Word Expert niveau in Delft

Deze training is voor ervaren Word gebruikers. In de training Word Expert leert u meer uit het programma te halen. Onderdelen zijn onder andere sjablonen, etiketten en enveloppen maken, samenwerken met documenten en u krijgt een introductie tot Macro’s maken en gebruiken.

 

Wilt u meer weten over onze Microsoft Word trainingen? Bekijk dan de cursusinhoud Word trainingen. Via ons open rooster vindt u de beschikbare data voor individuele Word trainingen. Liever een Word training met een groep volgen of andere vragen? Neem vrijblijvend contact op via een contactformulier of de chatfunctie.

 

 

Volg deze training

  • Bij u of bij ons op locatie
  • Maatwerk mogelijk