Word Expert

Programma: Word Expert

Wil jij de Word expert binnen jouw organisatie worden? Deze expert training is zo ingericht om de achterkant van Word te beheersen en aan te passen. Met het volgen van deze training word jij klaargestoomd om een daadwerkelijke Expert te worden.

De training Word Expert is ingericht om de achterkant van Word te beheersen en aan te passen. In deze training ligt de nadruk op het toepassen van elementaire basistechnieken in Word en het verkrijgen van inzicht in de structuur van dit programma. De volgende onderwerpen worden behandeld.

 • Samenwerken met documenten
 • Sjablonen
 • Efficiënt werken met grote documenten
 • Etiketten en enveloppen
 • Beveiligen van een document
 • Formulieren maken

Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? Onze ervaren opleidingsadviseurs ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

Volledige inhoudsopgave (PDF) (binnenkort beschikbaar)

Meer info? Kom vrijblijvend in contact met één van onze opleidingsadviseurs via 020-6692879 of info@trainingsvisie.nl

Trainingsmethoden

Trainingsvisie biedt verschillende trainingsmogelijkheden aan.

Open Rooster op onze locaties

Trainingsvisie organiseert de training op diverse locaties in Nederland. Data en locaties zijn te vinden in de planning. Tijdens een open rooster training maak je gebruik van één van onze laptops. Wij verzorgen uiteraard de volledige dag met koffie, thee, water en een luncharrangement.

In-company

Een training bij de jou op locatie? Je bepaalt zelf data, de locatie(s) en de mogelijkheid bestaat om een maatwerktraining ontwikkelen.

Virtueel

Alle open rooster trainingen kunnen virtueel worden bijgewoond. Wil je een virtuele training voor je eigen medewerkers organiseren? Dat kan ook! Dan bestaat de mogelijkheid om een training op maat te ontwikkelen met jouw wensen en behoeften.

Doelgroep en voorkennis

De training is zeer geschikt voor cursisten die nog weinig tot geen ervaring hebben met Microsoft Word en behoefte hebben om een gedegen basiskennis van deze applicatie te willen leren. De benodigde voorkennis is ervaring hebben in het besturingssysteem Windows.

Niveau/kennistesten

Ben je niet zeker over jouw eigen kennisniveau in Word? Wees gerust, wij hebben in samenwerking met onze docenten een test ontwikkeld waarmee je zelf kunt kijken welk trainingsniveau voor jou het meest geschikt is. De Word kennistest kun je vinden via de onderstaande link: https://microsoft-office-kennis.nl/nl/test-je-microsoft-office-kennis/microsoft-word-kennis-test

Vrijblijvende offerte aanvragen

Contact Form

Microsoft Word logo
 • Training

  Word Expert
 • Duur

  1 dag
 • Investering

  € 395,00