Microsoft Word training Almere

Microsoft Word Training in Almere

Zoek je een Word training in Almere? Dan hoef je niet verder te zoeken. Wij organiseren professionele Word trainingen in Almere. Of je nu een nieuwkomer bent die graag de basis wil leren of een ervaren gebruiker die zijn vaardigheden wil verfijnen, wij bieden de perfecte Word-cursus voor jou. Microsoft Word is een veelzijdige tekstverwerker die wereldwijd wordt gebruikt voor het creëren van professionele documenten, rapporten, brieven en meer.

Microsoft Word training voor beginners, gevorderden en experts

Wij verzorgen de Word training in Almere standaard op drie niveaus. Wij bieden een basis cursus aan voor de personen die graag willen beginnen te werken met Word. Daarnaast bieden wij een cursus voor gevorderden en experts aan waarin dieper wordt ingegaan op de stof. Ook maatwerk is mogelijk, wij kunnen er kosteloos een maatwerk-cursus van maken. Dit kan door voorafgaand aan de cursus een vrijblijvend intakegesprek met de beoogde trainer in te plannen om de wensen en leerdoelen te bespreken.

Wij bieden de volgende Word cursussen aan in Almere:

Hoe Trainingsvisie de Word trainingen verzorgt

Wij verzorgen de Word trainingen op verschillende manieren. Ben je alleen of met een collega dan kun je je inschrijven bij één van onze open-rooster cursussen op één van onze locaties. Daarnaast kunnen wij een training ook in-company verzorgen bij jullie op kantoor. Dit kan voor jezelf, een collega of juist een hele groep.

Bij ons op locatie in Almere (open-rooster cursus)

Onze open-rooster cursussen zijn voornamelijk interessant voor individuele cursisten. Financieel gezien is een cursus in ons open-rooster het meest aantrekkelijk voor 1,2 of 3 personen. Mochten er meer mensen deel willen nemen aan dezelfde cursus, dan kun je het overwegen om de cursus in-company te organiseren.

De cursussen in ons open-rooster zijn volledig verzorgd, wij hebben laptops voor u klaar staan met Word, er is lunch en koffie geregeld en nog veel meer!

Bij u op locatie in Almere (in-company cursus)

Wanneer er meerdere personen zijn die binnen je bedrijf dezelfde Word cursus willen volgen. Financieel gezien is dit het meest voordelig. Daarnaast heeft het als extra voordeel dat het makkelijk is om een maatwerk training te organiseren door heel Nederland (of daarbuiten) aangezien de behoefte van iedereen op dezelfde lijn zit.

Als je een maatwerk training wilt inplannen dan kan dit door kosteloos met één van onze opleidingsadviseurs te overleggen om je wensen in kaart te brengen.
Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op via 020-6692879 of info@trainingsvisie.nl

Cursus Word basis voor beginners

Tijdens deze basistraining leer je de vaardigheden van Word kennen en leer je deze uit te voeren. Door de praktijkgerichte lesmethode is het eenvoudig om na de training de oefeningen van de training te gebruiken. Bekijk de volledige inhoud van de Word basis cursus hier.

Deze cursus verzorgen we in ons open-rooster en ook in-company.

Cursus Word voor gevorderden

Beschik je over genoeg basiskennis in Word en wil je meer geavanceerde functies kunnen leren kennen? Dan is deze training geschikt voor jou! De training Word Gevorderd is ingericht om dieper in de wereld van Word te gaan waarbij je de nieuwe functionaliteiten van Word ervaart. Bekijk de volledige inhoud van de Word gevorderde cursus hier.

Deze cursus verzorgen we in ons open-rooster en ook in-company.

Cursus Word voor experts

De training Word Expert is ingericht om de achterkant van Word te beheersen en aan te passen. In deze training ligt de nadruk op het toepassen van elementaire basistechnieken in Word en het verkrijgen van inzicht in de structuur van dit programma. Bekijk de volledige inhoud van de Word expert cursus hier.

Deze cursus verzorgen we in ons open-rooster en ook in-company.

Meer info? Kom vrijblijvend in contact met één van onze opleidingsadviseurs via 020-6692879 of info@trainingsvisie.nl

Vrijblijvende offerte aanvragen

Contact Form

Microsoft Word Logo

Deze training organiseren of volgen?

Liever een groepstraining volgen op je eigen locatie? Dat kan met onze incompany en maatwerk oplossingen. Ben je benieuwd naar wat een bedrijfstrainingstraject voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan voor een vrijblijvend gesprek contact op met onze opleidingsadviseurs via 020-6692879 of vul het aanvraagformulier rechts in en je hoort zo snel mogelijk van ons.

trainingsvisie-team

De voordelen van Trainingsvisie

  • Binnen een dag reactie
  • Flexibel in data en locatie
  • Breed aanbod in kundige trainers
  • Scherpe en duidelijke prijzen

Wil je graag meer informatie over onze trainingen of diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden!

IMG_7683-min1-scaled-portrait-ff75a575a72de097963290f01a19154d-5ea8246f8979b

Rogier Burwinkel
Eigenaar Trainingsvisie
020-6692879