Excel training Hoorn

Meer Informatie over onze Excel Trainingen

Wij bieden de Excel trainingen aan door heel Nederland bij u op kantoor, virtueel en op onze 10 trainingslocaties. De trainingen in Hoorn duren een hele dag met verschillende opties tussen de trainingen. Daarnaast kunnen wij altijd in samenspraak met u een training maken die aansluit op uw wensen.

Na de trainingen heeft u de mogelijkheid om een naslagwerk te krijgen met verschillend oefenmateriaal en extra uitleg.

We bieden altijd een Excel training voor uw level!

Bij de Trainingsvisie bieden wij verschillende Excel trainingen in Hoorn aan deze trainingen zijn niet alleen gebaseerd op uw niveau, maar ook op de verschillende Excel versies. Hierbij moet u denken aan Excel 2016, Excel 2019 en Office 365. Mocht u toch een oudere versie gebruiken, dan is dat geen probleem. Onze trainers zijn bijna altijd in staat om met elke versie van Excel te werken. Deze trainingen kunnen naar uw wensen aangepast voor optimaal leer resultaat tijdens de Excel training in Hoorn.

Trainingen voor Excel basis niveau in Hoorn

Zou je wel eens een Excel basis training kunnen gebruiken in Hoorn? Met de Excel Basis training in Hoorn leer je de basis in het gebruik van Excel. De inhoud van de training in Hoorn kunt u lezen op de trainingspagina.

Bent u bang dat de Training in Hoorn te makkelijk of juist te moeilijk is? Doe de Excel kennistest en u weet na een paar vragen welke training in Excel het meest geschikt is voor u.

Trainingen voor Excel gevorderd niveau – Tabellen & Databases in Hoorn 

Wilt u werken met draaitabellen in Excel, dan is deze Excel Gevorderde cursus perfect voor u. Naast draaitabellen wordt er ook gewerkt met het werken van Databases in Excel. Wilt meer informatie of deze Excel training in Hoorn.  Kijk dan op de onderstaande links voor de trainingsinhoud.

Niet zeker van uw Excel kennisniveau? Doe de Excel kennistoets en u weet na een paar vragen welke training geschikt is voor u.

Trainingen op Excel gevorderd niveau – Formules & Functies in Hoorn

Werk je wel eens met Excel, maar heb je het gevoel dat je nog veel sneller kunt werken met Excel? Dan is de Excel training Formules & Functies in Perfect voor u. Wij bieden de training in Hoorn aan op verschillende niveaus. Wilt u graag een deze training met oudere versies van Excel? Dat kan! Klik op de onderstaande links om inzicht te krijgen in de inhoud van de training in Hoorn en kunt altijd bellen of mailen voor meer info.

Niet zeker van uw Excel kennisniveau? Doe de Excel kennistoets en u weet na een aantal vragen welke training in Hoorn geschikt is voor u.

Excel Expert training – Externe gegevens & Macro’s

Deze training is voor ervaren Excel gebruikers en leer je op deze training zo efficiënt mogelijk werken met Excel. Je gaat de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en waar mogelijk te automatiseren. Kunnen deelnemen aan onze Excel Expert training in Hoorn. Uiteraard is het ook mogelijk om deze Excel training bij u op locatie te organiseren of de training virtueel te volgen.

Wilt u meer weten over deze Excel Expert training, bekijk onze cursusinhoud, open rooster data of vraag vrijblijvend informatie aan via onze chatfunctie.

Power BI training in Hoorn

Leer rapportages maken met de verschillende date binnen uw bedrijf. Met de Power Bi training is dit nu makkelijker en efficiënter dan ooit! Onze Power BI cursus bestaat uit verschillende programma’s en processen die cursisten kunnen gebruiken om gegevens te verzamelen, aan te passen in bruikbare informatie en vervolgens betere beslissingen te nemen.

Microsoft Excel bevat diverse BI-mogelijkheden waarmee makkelijk data verzameld en gevisualiseerd kan worden. Met deze extra mogelijkheden is Power BI nu ingericht op volledige selfservice. Met deze training leer je hoe de data voor jou werkt.

De Power Bi trainingen worden aangeboden op twee verschillende niveaus. Wij bieden de Power BI basis training en Power BI gevorderde training aan door heel nederland. Als u zou willen is het mogelijk om een maatwerk training voor u te maken.

Power BI Desktop & Online Basis training Hoorn

Leer werken met de basis van Power BI in Hoorn en maak gemakkelijk mooie rapportages op basis van (bijvoorbeeld) de Excel bestanden waar u mee werkt!

Wilt u meer weten? U kunt altijd bellen, mailen of chatten!

Power BI Desktop & Online Gevorderde training in Hoorn

Wilt u verder de diepte in dan u hebt geleerd in de Power BI Desktop & Online Basis training? Maak prachtige rapportages en leer in twee dagen alle fijne kneepjes die er zijn! Kijk hier onder naar de inhoud van de training.

Wilt u meer weten over Power BI training, bekijk onze cursusinhoud of vraag vrijblijvend informatie aan via onze chatfunctie.

Excel Power Pivot Basis training in Hoorn

U kunt onze Excel Power Pivot Basis training in Hoorn of volgen op uw locatie (in-company). Deze verzorgen wij in de Excel 2016, 2019 en Office 365 versies.

In deze Excel Power Pivot training in Hoorn leren de cursisten de verschillende manieren van het maken van modelen in Power Pivot en hoe deze op een goede manier worden gerapporteerd.

Wilt u meer weten over Excel Power Pivot Basis training in Hoorn, bekijk onze cursusinhoud of vraag vrijblijvend informatie aan via onze chatfunctie.

Excel PowerPivot Gevorderde Training in Hoorn

U kunt onze Excel Power Pivot Gevorderde training in heel Nederland volgen op uw locatie (in-company). De training Power Pivot Gevorderd – DAX (Level 2) is geschikt voor iedereen die rapporteert aan de hand van externe gegevens in Excel.

Wilt u meer weten over Excel Power Pivot Gevorderde training in Hoorn, bekijk onze cursusinhoud of vraag vrijblijvend informatie aan via onze chatfunctie.

Excel Power Query training in Hoorn

Deze cursus in Hoorn is bedoeld voor cursisten die analyses willen maken van gegevens die nog niet goed staan en moeten worden aangepast. Het opschonen van deze gegevens met Power Query gaat u heel veel tijd besparen. Iedereen die gegevens wil verwerken in Excel zal zeer veel baat hebben bij deze cursus in Hoorn.

In de bovenstaande link kunt u de inhoud van de training vinden. Heeft u meer vragen over de training Excel Power Query training in Hoorn? U kunt altijd contact opnemen via mail, chat of telefoon.

VBA Excel Training in Hoorn

Onze Excel VBA Excel training kunt u volgen op twee verschillende niveaus namelijk VBA Excel Basis en VBA Excel Gevorderd. Allebei de trainingen zijn twee achtereenvolgende dagen. Gebruikt u de Excel versie 2016, 2019 of Office 365 dan kunt u deelnemen aan deze VBA Excel cursus. Heeft u een oudere versie van Excel? Dat is geen probleem, Het kan zijn dat niet alle functionaliteiten overeen komen, maar voor het grootste gedeelte komen deze programma’s overeen.

Wilt u meer weten over Excel VBA trainingen in Hoorn , bekijk onze cursusinhoud/cursusdata via bovenstaande pagina’s of vraag vrijblijvend informatie aan via onze chatfunctie.

Specialistische Excel trainingen in Hoorn

Naast bovenstaande trainingen in [locatie} biedt de Trainingsvisie tevens specialistische Excel trainingen aan. Denk hierbij aan VBA, PowerPivot of PowerPivot:

Bij het verzorgen van deze trainingen in Hoorn te allen tijde mogelijk! Zowel virtueel of op locatie!

Heeft u vragen of wilt u graag een training volgen? U kunt altijd bellen, mailen of gebruikmaken van de chatfunctie!

Mocht je twijfelen over het niveau; neem contact op of doe de Excel kennistest.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Contact Form

Microsoft Excel Logo

Deze training organiseren of volgen?

Liever een groepstraining volgen op je eigen locatie? Dat kan met onze incompany en maatwerk oplossingen. Ben je benieuwd naar wat een bedrijfstrainingstraject voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan voor een vrijblijvend gesprek contact op met onze opleidingsadviseurs via 020-6692879 of vul het aanvraagformulier rechts in en je hoort zo snel mogelijk van ons.

trainingsvisie-team

De voordelen van Trainingsvisie

  • Binnen een dag reactie
  • Flexibel in data en locatie
  • Breed aanbod in kundige trainers
  • Scherpe en duidelijke prijzen

Wil je graag meer informatie over onze trainingen of diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden!

IMG_7683-min1-scaled-portrait-ff75a575a72de097963290f01a19154d-5ea8246f8979b

Rogier Burwinkel
Eigenaar Trainingsvisie
020-6692879