Excel VBA Basis

Programma: Excel VBA Basis

Wil je macro’s in Excel maken? De basisprincipes van programmeren zoals statements, functies, variabelen, loops, debugging en error afhandeling leren beheersen? Met deze tweedaagse training bespaar je tijd met je dagelijkse werkzaamheden!

In de training Excel VBA Basis leer je macro’s in applicaties maken en de basisprincipes van programmeren. De volgende onderwerpen worden behandeld.

 • VBA met Excel
 • Basis principes VBA
 • Programmeren in VBA
 • Objectmodel van Excel
 • Foutopsporing
 • Interactie met gebruiker

Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? Onze ervaren opleidingsadviseurs ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

Volledige inhoudsopgave (PDF) (binnenkort beschikbaar)

Meer info? Kom vrijblijvend in contact met één van onze opleidingsadviseurs via 020-6692879 of info@trainingsvisie.nl

Trainingsmethoden

Trainingsvisie biedt verschillende trainingsmogelijkheden aan.

Open Rooster op onze locaties

Trainingsvisie organiseert de training op diverse locaties in Nederland. Data en locaties zijn te vinden in de planning. Tijdens een open rooster training maak je gebruik van één van onze laptops. Wij verzorgen uiteraard de volledige dag met koffie, thee, water en een luncharrangement.

In-company

Een training bij de jou op locatie? Je bepaalt zelf data, de locatie(s) en de mogelijkheid bestaat om een maatwerktraining ontwikkelen.

Virtueel

Alle open rooster trainingen kunnen virtueel worden bijgewoond. Wil je een virtuele training voor je eigen medewerkers organiseren? Dat kan ook! Dan bestaat de mogelijkheid om een training op maat te ontwikkelen met jouw wensen en behoeften.

Doelgroep en voorkennis

De training is bedoelt voor ervaren Excel gebruikers die macro’s in moet gaan schrijven in Excel en om Excel functionaliteiten aan te passen of te automatiseren met visual basic. Om deel te kunnen nemen aan de training moet je op zijn minst de onderwerpen uit onze Excel Expert training beheersen.

Bekijk hier alle Excel trainingen

Kennistest

Ben je als cursist niet zeker over jouw eigen kennisniveau in Excel? Wees gerust, wij hebben in samenwerking met onze Excel docenten een toets ontwikkeld waarmee je zelf kunt kijken welk trainingsniveau voor jou geschikt is. De Excel kennistest kun je vinden op 1 van onze partnerwebsites.

Klik hier om de kennistest te doen 

Vervolgtraining

Excel VBA gevorderd

Vrijblijvende offerte aanvragen

Contact Form

Excel Training
 • Training

  Excel VBA Basis
 • Duur

  2 dagen
 • Investering

  € 995,00