SCRUM Product Owner

1 dag | € 1195,- (excl. 21% BTW) | In-Company, Open Rooster, Virtueel/Hybride

Bent u de (toekomstige) Product Owner van een Scrum-traject? Of bent u anderszins direct of indirect betrokken bij een Scrum traject vanuit een business perspectief? Heeft u al (enige) ervaring in het werken als Product Owner, maar bent u nog niet gecertificeerd?

De Product Owner vertegenwoordigt de klant binnen het Scrumteam. Hij of zij zorgt ervoor dat het team met de juiste visie naar het project kijkt. Hij is verantwoordelijk voor het opstellen van de user stories en deze te prioriteren in een product backlog.

Inhoud

De training Professional Scrum Product Owner geeft u kennis en begrip omtrent de rol van Product Owner, alsmede het belang van de rol binnen het Scrumteam. In deze opleiding leert u de basisvaardigheden voor het definiëren en managen van een geprioriteerde product backlog en het creëren van accurate en realistische (release) plannen. Door middel van praktijkvoorbeelden en praktische oefeningen doet u kennis en ervaring omtrent de rol van Product Owner zodat u deze direct kan inzetten in uw eigen organisatie.

De training leert je de voordelen die het agile gedachtegoed en het werken met Scrum bieden boven de traditionele ontwikkelmethodieken. De training gaat in op de verantwoordelijkheden van de Product Owner, maar behandelt ook de verantwoordelijkheden van de andere rollen. Een Scrum-project staat en valt namelijk met een gemotiveerd team waarin alle rollen vertegenwoordigd zijn.

De Trainingsvisie verzorgd deze SCRUM Product Owner training zowel inhouse op uw locatie als klassikaal in Amsterdam en Rotterdam. Bekijk hieronder de trainingsdata en op welke locatie deze wordt gegeven.

Meer informatie? Bel, mail of chat.

  • info@trainingsvisie.nl
  • 020-6692879

Volg deze training

  • Virtueel of op locatie
  • Maatwerk mogelijk
Business skill training