Prince2 Practitioner

1 dag | € 1195,- (excl. 21% BTW) | In-Company, Open Rooster, Virtueel/Hybride

Deze training is bedoeld om de PRINCE2® methode te leren, te begrijpen en toe te kunnen passen in een projectomgeving. Ook is de training bedoeld om de deelnemers voor te bereiden op het officiële PRINCE2® Practitioner examen.

Voor wie?

Deze training is vooral geschikt voor mensen die een of meer projecten managen en (daarom) het examen PRINCE2® Practitioner willen afleggen. Het examen PRINCE2® Practitioner is bedoeld voor mensen die in de dagelijkse praktijk met applicatiebeheer bezig zijn: applicatiebeheerders, functioneel en technisch ontwerpers, programmeurs, testmedewerkers, team- en projectmanagers. Wel is er minimaal een half jaar ervaring in een applicatie beheeromgeving vereist.

Trainingsinhoud

Hoewel er geen toegangseis voor deze training is, bevelen wij wel aan dat men tenminste heeft deelgenomen aan een PRINCE2® Foundation training. Om aan het examen deel te nemen moet men met succes het examen PRINCE2® Foundation hebben afgelegd! De training wordt standaard aangeboden als een 3-daagse training. Indien gewenst kan deze opleiding ook als een 2-daagse training worden gevolgd. De training bestaat voornamelijk uit het oefenen met vragen en cases zoals men die ook op het examen kan verwachten. De laatste middag is bestemd voor het examen zelf. Deze training is de ideale voorbereiding op een PRINCE2® Practitioner examen en wordt gegeven door een geaccrediteerde PRINCE2® trainer.

Groepstraining

Heeft u binnen uw organisatie een groep cursisten die graag willen deelnemen aan de PRINCE2® Practitioner dan is het financieel aantrekkelijk om deze training bij u op locatie te organiseren.

Meer informatie? Bel, mail of chat.

  • info@trainingsvisie.nl
  • 020-6692879

Volg deze training

  • Virtueel of op locatie
  • Maatwerk mogelijk
PRINCE2-Logo-262x300