Prince2 Foundation

1 dag | € 1195,- (excl. 21% BTW) | In-Company, Open Rooster, Virtueel/Hybride

De PRINCE2® Foundation training behandelt de basis van de PRINCE2® methode. Deze opleiding is gericht op het geven van inzicht aan trainees in de filosofie van de PRINCE2® methode en tevens op het voorbereiden van trainees op het officiële PRINCE2® Foundation examen.

Deze training is geschikt voor projectmanagers, medewerkers van project ondersteuning en medewerkers van kwaliteitsborging. Tevens voor iedereen die ook maar enigszins is betrokken bij en deelneemt aan een of meer projecten.

Trainees wordt uitgelegd hoe het model is opgezet, hoe de verschillende projectactiviteiten en project rollen met elkaar zijn verbonden en hoe PRINCE2® omgaat met uitzonderingen en wijzigingen die altijd zullen optreden in elk soort project.

Gedurende de training zullen de deelnemers leren hoe ze een projectmanagement organisatie kunnen opzetten die verantwoordelijk is voor het managen en plannen van een project. Deelnemers zal worden geleerd hoe ze de verschillende projectmanagement rollen kunnen definiëren om ervan verzekerd te zijn dat het project op de meest effectieve en efficiënte manier wordt uitgevoerd. De methode van management via uitzonderingen zal een sleutelrol vervullen bij het behandelen van project issues.

De Trainingsvisie biedt voor de trainees de mogelijkheid om een PRINCE2 Foundation training te volgen in ons open rooster te Amsterdam. Bekijk hieronder welke data deze training staan ingepland.

Meer informatie? Bel, mail of chat.

  • info@trainingsvisie.nl
  • 020-6692879

Volg deze training

  • Virtueel of op locatie
  • Maatwerk mogelijk
PRINCE2-Logo-262x300