Prince2 Foundation

Programma: Prince2 Foundation

De PRINCE2® Foundation training behandelt de basisprincipes van de PRINCE2® methode; hoe de verschillende projectactiviteiten en rollen met elkaar verbonden zijn en de uitzonderingen en wijzigingen zullen uitvoerig worden besproken. Leer tijdens deze training een projectmanagement organisatie op te zetten voor het managen en plannen van een project. Deze training is gericht op het geven van inzicht aan cursisten in de filosofie van de PRINCE2® methode en tevens op het voorbereiden van cursisten op het officiële PRINCE2® Foundation examen. De onderwerpen die behandeld zullen worden zijn:

 • De karakteristieken en de context van een project en de voordelen van het werken volgens PRINCE2®
 • Het doel van de PRINCE2® rollen
 • Managementproducten en thema’s
 • De PRINCE2® principes
 • Het doel, doelstellingen en context van PRINCE2® processen

Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? Onze ervaren opleidingsadviseurs ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

Volledige inhoudsopgave (PDF) (binnenkort beschikbaar)

Meer info? Kom vrijblijvend in contact met één van onze opleidingsadviseurs via 020-6692879 of info@trainingsvisie.nl

Open Rooster Planning: Prince2 Foundation

Deze training bieden we helaas (nog) niet aan in open-rooster vorm. Wel bieden we andere mogelijkheden om deze training toch te volgen. Neem hiervoor contact met ons op voor meer informatie.

Trainingsmethoden

Trainingsvisie biedt verschillende trainingsmogelijkheden aan.

Open Rooster op onze locaties

Trainingsvisie organiseert de training op diverse locaties in Nederland. Data en locaties zijn te vinden in de planning. Tijdens een open rooster training maak je gebruik van één van onze laptops. Wij verzorgen uiteraard de volledige dag met koffie, thee, water en een luncharrangement.

In-company

Een training bij de jou op locatie? Je bepaalt zelf data, de locatie(s) en de mogelijkheid bestaat om een maatwerktraining ontwikkelen.

Virtueel

Alle open rooster trainingen kunnen virtueel worden bijgewoond. Wil je een virtuele training voor je eigen medewerkers organiseren? Dat kan ook! Dan bestaat de mogelijkheid om een training op maat te ontwikkelen met jouw wensen en behoeften.

Doelgroep en voorkennis

Deze training is zeer geschikt voor projectmanagers, teammanagers, medewerkers van projectondersteuning of kwaliteitsborging. Tevens is de training interessant voor een ieder die betrokken is bij één of meerdere projecten.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Contact Form

Prince 2 Logo
 • Training

  Prince2 Foundation
 • Duur

  3 dagen
 • Investering

  op aanvraag