Prezi

Programma: Prezi

Prezi is een revolutionaire, moderne manier om presentaties te maken. Geen statische, lineaire plaatjes maar in- en uitzoomen van het totaalplaatje naar de details. Niet voor niets wordt Prezi de ‘PowerPoint-killer’ genoemd. Vele gebruikers weten echter nog niet de vele functies binnen Prezi. Binnen deze training maak je kennis met alle functionaliteiten die Prezi te bieden heeft!

Prezi is een applicatie waarmee je online presentaties kunt maken. Een Prezi presentatie bestaat in feite uit één ‘groot vel papier’ (canvas) waarop je een presentatie maakt. De volgende onderwerpen worden behandeld.

 • Het begrip ‘Big Picture’
 • Presenteren
 • Prezi maken
 • Organiseren van presentaties

Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? Onze ervaren opleidingsadviseurs ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

Volledige inhoudsopgave (PDF) (binnenkort beschikbaar)

Meer info? Kom vrijblijvend in contact met één van onze opleidingsadviseurs via 020-6692879 of info@trainingsvisie.nl

Open Rooster Planning: Prezi

Deze training bieden we helaas (nog) niet aan in open-rooster vorm. Wel bieden we andere mogelijkheden om deze training toch te volgen. Neem hiervoor contact met ons op voor meer informatie.

Trainingsmethoden

Trainingsvisie biedt verschillende trainingsmogelijkheden aan.

Open Rooster op onze locaties

Trainingsvisie organiseert de training op diverse locaties in Nederland. Data en locaties zijn te vinden in de planning. Tijdens een open rooster training maak je gebruik van één van onze laptops. Wij verzorgen uiteraard de volledige dag met koffie, thee, water en een luncharrangement.

In-company

Een training bij de jou op locatie? Je bepaalt zelf data, de locatie(s) en de mogelijkheid bestaat om een maatwerktraining ontwikkelen.

Virtueel

Alle open rooster trainingen kunnen virtueel worden bijgewoond. Wil je een virtuele training voor je eigen medewerkers organiseren? Dat kan ook! Dan bestaat de mogelijkheid om een training op maat te ontwikkelen met jouw wensen en behoeften.

Doelgroep en voorkennis

De training is ontwikkeld voor cursisten die alle in’s en out’s binnen Prezi onder de knie willen krijgen en een presentatie willen creëren die zich onderscheid van andere. Er is geen specifieke voorkennis nodig om deel te nemen aan deze training.

Prezi logo
 • Training

  Prezi
 • Duur

  1 dag
 • Investering

  op aanvraag
 • Virtueel of op locatie
 • Maatwerk mogelijk