Microsoft Visio

Programma: Microsoft Visio

Wil je diagrammen en schema’s leren tekenen in Visio? Tijdens het volgen van deze training weet je hoe je zelfstandig organigrammen en stroomdiagrammen kunt maken. Daarbij helpt Visio je ook bij het overzichtelijk maken van ideeën, processen, systemen en numerieke gegevens met behulp van diagrammen.

In deze training start je met het maken van een diagram met behulp van professionele sjablonen en moderne, vooraf getekende shapes. Verder worden de volgende onderwerpen behandeld:

 • Visio algemene verkenning programma
 • Efficiënt opbouwen van een tekening
 • Werken met verschillende categorieën tekeningen
 • Eigen sjablonen maken en gebruiken
 • Veel gebruikte categorieën

Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? De ervaren opleidingsadviseurs van Trainingsvisie ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

Volledige inhoudsopgave (PDF) (binnenkort beschikbaar)
Meer info? Kom vrijblijvend in contact met één van onze opleidingsadviseurs via 020-6692879 of info@trainingsvisie.nl

Trainingsmethoden

Trainingsvisie biedt verschillende trainingsmogelijkheden aan.

Open Rooster op onze locaties

Trainingsvisie organiseert de training op diverse locaties in Nederland. Data en locaties zijn te vinden in de planning. Tijdens een open rooster training maak je gebruik van één van onze laptops. Wij verzorgen uiteraard de volledige dag met koffie, thee, water en een luncharrangement.

In-company

Een training bij de jou op locatie? Je bepaalt zelf data, de locatie(s) en de mogelijkheid bestaat om een maatwerktraining ontwikkelen.

Virtueel

Alle open rooster trainingen kunnen virtueel worden bijgewoond. Wil je een virtuele training voor je eigen medewerkers organiseren? Dat kan ook! Dan bestaat de mogelijkheid om een training op maat te ontwikkelen met jouw wensen en behoeften.

Doelgroep en voorkennis

De training is zeer geschikt voor cursisten die weinig tot geen ervaring hebben in Microsoft Visio. Gedurende deze training leer je stapsgewijs het programma Microsoft Visio kennen. Kennis van het besturingssysteem Windows en algemene kennis van het gebruik van de computer is noodzakelijk.

Niveau/kennistesten

Ben je niet zeker over jouw eigen kennisniveau in Visio? Wees gerust, wij hebben in samenwerking met onze docenten een toets ontwikkeld waarmee je zelf kunt kijken welk trainingsniveau voor jou het meest geschikt is. De Visio kennistest kun je vinden via de deze link: https://microsoft-office-kennis.nl/nl/test-je-microsoft-office-kennis/microsoft-visio-kennistest

eindgebruikers trainingen
 • Training

  Microsoft Visio
 • Duur

  1 dag
 • Investering

  € 495,00
 • Virtueel of op locatie
 • Maatwerk mogelijk