Excel Gevorderd: Formules en Functies

Programma: Excel Gevorderd: Formules en Functies

Wil je meer halen uit Excel door meer kennis op te doen over de mogelijke formules en functies in Excel? Problemen worden slechts uitdagingen na het volgen van deze training. Laat Excel voor je werken en je zal merken dat je dagelijkse werkzaamheden in Excel in veel kortere tijd zijn afgerond.

Binnen deze training leer je de formules en functies binnen Microsoft Excel echt kennen en pas je Excel aan naar jouw eigen wensen. De volgende onderwerpen worden behandeld.

 • Populaire functies (ALS, SOMMEN.ALS, AANTALLEN.ALS, VERT.ZOEKEN)
 • Werkprocessen stroomlijnen
 • Samenwerken binnen Excel
 • Gestructureerde verwijzingen
 • Importen en exporteren van gegevens
 • Analyseren van gegevens
 • Koppeling met andere werkbladen
 • Functies in Excel combineren en nesten

Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? Onze ervaren opleidingsadviseurs ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

Volledige inhoudsopgave (PDF)

Meer info? Kom vrijblijvend in contact met één van onze opleidingsadviseurs via 020-6692879 of info@trainingsvisie.nl

Vervolgtrainingen

Excel Gevorderd: Tabellen & Databases

Excel Expert: Externe Gegevens en Macro’s

Open Rooster Planning: Excel Gevorderd: Formules en Functies

Klik hier voor het overzicht van de geplande Microsoft Excel Formules & Functies trainingen

Trainingsmethoden

Trainingsvisie biedt verschillende trainingsmogelijkheden aan.

Open Rooster op onze locaties

Trainingsvisie organiseert de training op diverse locaties in Nederland. Data en locaties zijn te vinden in de planning. Tijdens een open rooster training maak je gebruik van één van onze laptops. Wij verzorgen uiteraard de volledige dag met koffie, thee, water en een luncharrangement.

In-company

Een training bij de jou op locatie? Je bepaalt zelf data, de locatie(s) en de mogelijkheid bestaat om een maatwerktraining ontwikkelen.

Virtueel

Alle open rooster trainingen kunnen virtueel worden bijgewoond. Wil je een virtuele training voor je eigen medewerkers organiseren? Dat kan ook! Dan bestaat de mogelijkheid om een training op maat te ontwikkelen met jouw wensen en behoeften.

Doelgroep en voorkennis

Wanneer je wilt werken met draaitabellen dan is deze Excel training geschikt voor jou! Naast het maken van draaitabellen besteden we aandacht aan het gebruik van grafische objecten en geavanceerde rekenformules. Je kan deze training volgen wanneer je de onderwerpen vanuit de Excel basistraining beheerst.

Andere niveaus

Bekijk hier alle Excel trainingen

Kennistest

Ben je als cursist niet zeker over jouw eigen kennisniveau in Excel? Wees gerust, wij hebben in samenwerking met onze Excel docenten een toets ontwikkeld waarmee je zelf kunt kijken welk trainingsniveau voor jou geschikt is. De Excel kennistest kun je vinden op 1 van onze partnerwebsites.

Klik hier om de kennistest te doen 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Contact Form

Excel Training
 • Training

  Excel Gevorderd: Formules en Functies
 • Duur

  1 dag
 • Investering

  € 395,00