Basis Computer Training

Programma: Basis Computer Training

Wil je handiger worden met het gebruik van de computer? In deze training leer je een goede basis om de computer effectief te kunnen inzetten. Na de training zorgt de computer alleen nog maar voor oplossingen in plaats van problemen!

In de training Basis Computergebruik leer je op een rustige en ontspannen manier beter werken met de computer. Het uiteindelijke doel van de training is om inzicht te krijgen in de werking van een computer en veelgebruikte programma’s (waaronder Office). Of je nu weinig of juist al enige ervaring hebt met deze onderwerpen; bij ons kun je in jouw eigen tempo werken. De volgende onderwerpen worden behandeld.

 • Werken met Windows
 • Een eenvoudig Word document maken
 • Surfen op het internet

Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? Onze ervaren opleidingsadviseurs ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

Volledige inhoudsopgave (PDF) (binnenkort beschikbaar)

Meer info? Kom vrijblijvend in contact met één van onze opleidingsadviseurs via 020-6692879 of info@trainingsvisie.nl

Open Rooster Planning: Basis Computer Training

Deze training bieden we helaas (nog) niet aan in open-rooster vorm. Wel bieden we andere mogelijkheden om deze training toch te volgen. Neem hiervoor contact met ons op voor meer informatie.

Trainingsmethoden

Trainingsvisie biedt verschillende trainingsmogelijkheden aan.

Open Rooster op onze locaties

Trainingsvisie organiseert de training op diverse locaties in Nederland. Data en locaties zijn te vinden in de planning. Tijdens een open rooster training maak je gebruik van één van onze laptops. Wij verzorgen uiteraard de volledige dag met koffie, thee, water en een luncharrangement.

In-company

Een training bij de jou op locatie? Je bepaalt zelf data, de locatie(s) en de mogelijkheid bestaat om een maatwerktraining ontwikkelen.

Virtueel

Alle open rooster trainingen kunnen virtueel worden bijgewoond. Wil je een virtuele training voor je eigen medewerkers organiseren? Dat kan ook! Dan bestaat de mogelijkheid om een training op maat te ontwikkelen met jouw wensen en behoeften.

Doelgroep en voorkennis

De training is ontwikkeld voor cursisten die weinig tot geen ervaring hebben met het werken op een computer maar meer gebruik willen maken van de functionaliteiten die de computer te bieden heeft. Er is geen specifieke voorkennis nodig voor het volgen van deze training.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Contact Form

Online samenwerken
 • Training

  Basis Computer Training
 • Duur

  1 dag
 • Investering

  € 345,00