ASL Foundation

Programma: ASL Foundation

Application Services Library (ASL®), biedt een Framework met ondersteunende Best Practices voor de uitvoering en inrichting van applicatiemanagement. Applicatiemanagement omvat het ontwikkelen, beheren en aanpassen van applicaties. Bij applicatiemanagement gaat het om het managen van het beheer, het onderhoud en de vernieuwing van applicaties (applicatieprogrammatuur en de structuren) op een bedrijfsmatig verantwoorde manier. De volgende onderwerpen worden behandeld;

 • De context van Application Management
 • De processen van Application Management
 • Het gebruik van Application Management

Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? Onze ervaren opleidingsadviseurs ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

Volledige inhoudsopgave (PDF) (binnenkort beschikbaar)

Meer info? Kom vrijblijvend in contact met één van onze opleidingsadviseurs via 020-6692879 of info@trainingsvisie.nl

Open Rooster Planning: ASL Foundation

Deze training bieden we helaas (nog) niet aan in open-rooster vorm. Wel bieden we andere mogelijkheden om deze training toch te volgen. Neem hiervoor contact met ons op voor meer informatie.

Trainingsmethoden

Trainingsvisie biedt verschillende trainingsmogelijkheden aan.

Open Rooster op onze locaties

Trainingsvisie organiseert de training op diverse locaties in Nederland. Data en locaties zijn te vinden in de planning. Tijdens een open rooster training maak je gebruik van één van onze laptops. Wij verzorgen uiteraard de volledige dag met koffie, thee, water en een luncharrangement.

In-company

Een training bij de jou op locatie? Je bepaalt zelf data, de locatie(s) en de mogelijkheid bestaat om een maatwerktraining ontwikkelen.

Virtueel

Alle open rooster trainingen kunnen virtueel worden bijgewoond. Wil je een virtuele training voor je eigen medewerkers organiseren? Dat kan ook! Dan bestaat de mogelijkheid om een training op maat te ontwikkelen met jouw wensen en behoeften.

Doelgroep en voorkennis

Minimaal een half jaar ervaring in een applicatiemanagement omgeving wordt aanbevolen.

De training richt zich op iedereen die in de dagelijkse praktijk met applicatiemanagement bezig is: applicatiebeheerders, functioneel en technisch ontwerpers, programmeurs, testmedewerkers, team- en projectmanagers.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Contact Form

alt=" "
 • Training

  ASL Foundation
 • Duur

  2 dagen
 • Investering

  op aanvraag