Adobe Photoshop Gevorderd

Programma: Adobe Photoshop Gevorderd

Wil je leren objecten vrijstaand leren maken, nieuwe technieken aanleren om je beeldmateriaal nog beter te kunnen bewerken? Haal met deze training het beste uit je digitale fotomateriaal!

Heb je inmiddels wat basiskennis opgedaan en wil je je verder verdiepen in de materie? Tijdens deze training leer je complexe correcties maken en leer je nieuwe technieken om objecten vrijstaand te maken en hoe je de CameraRAW plugin gebruikt. De volgende onderwerpen worden onder andere in de training behandeld:

 • Document opzet
 • Beelden openen
 • Lagen
 • Selecties
 • Corrigeren

Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? Onze ervaren opleidingsadviseurs ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

Meer info? Kom vrijblijvend in contact met één van onze opleidingsadviseurs via 020-6692879 of info@trainingsvisie.nl

Open Rooster Planning: Adobe Photoshop Gevorderd

Deze training bieden we helaas (nog) niet aan in open-rooster vorm. Wel bieden we andere mogelijkheden om deze training toch te volgen. Neem hiervoor contact met ons op voor meer informatie.

Trainingsmethoden

Trainingsvisie biedt verschillende trainingsmogelijkheden aan.

Open Rooster op onze locaties

Trainingsvisie organiseert de training op diverse locaties in Nederland. Data en locaties zijn te vinden in de planning. Tijdens een open rooster training maak je gebruik van één van onze laptops. Wij verzorgen uiteraard de volledige dag met koffie, thee, water en een luncharrangement.

In-company

Een training bij de jou op locatie? Je bepaalt zelf data, de locatie(s) en de mogelijkheid bestaat om een maatwerktraining ontwikkelen.

Virtueel

Alle open rooster trainingen kunnen virtueel worden bijgewoond. Wil je een virtuele training voor je eigen medewerkers organiseren? Dat kan ook! Dan bestaat de mogelijkheid om een training op maat te ontwikkelen met jouw wensen en behoeften.

*na afloop van een open rooster-, in-company- of virtuele training ontvang je een digitaal certificaat van deelname en (indien beschikbaar) digitaal naslagwerk.

Doelgroep en voorkennis

Deze training is bedoeld voor iedereen die meer gebruik wil maken van Photoshop en de basiskennis inmiddels heeft opgedaan in de training Photoshop Basis.

Adobe Photoshop Training
 • Training

  Adobe Photoshop Gevorderd
 • Duur

  2 dagen
 • Investering

  € 795,00
 • Virtueel of op locatie
 • Maatwerk mogelijk