Adobe InDesign Basis

Programma: Adobe InDesign Basis

Werk je als marketing-of communicatiespecialist, of wil je leren documenten grafisch interessanter te maken? Dan is deze training voor jou!

Tijdens deze tweedaagse training leer je hoe je vanaf het startpunt een publicatie maakt zoals een flyer of brochure. Je leert in twee dagen de gehele workflow van InDesign kennen. De volgende onderwerpen worden onder andere in de training behandeld:

 • Wat is InDesign
 • Tekst aanbrengen en vormgeven
 • Kleurgebruik
 • Pagina’s
 • exporteren

Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? Onze ervaren opleidingsadviseurs ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

Meer info? Kom vrijblijvend in contact met één van onze opleidingsadviseurs via 020-6692879 of info@trainingsvisie.nl

Open Rooster Planning: Adobe InDesign Basis

Deze training bieden we helaas (nog) niet aan in open-rooster vorm. Wel bieden we andere mogelijkheden om deze training toch te volgen. Neem hiervoor contact met ons op voor meer informatie.

Trainingsmethoden

Trainingsvisie biedt verschillende trainingsmogelijkheden aan.

Open Rooster op onze locaties

Trainingsvisie organiseert de training op diverse locaties in Nederland. Data en locaties zijn te vinden in de planning. Tijdens een open rooster training maak je gebruik van één van onze laptops. Wij verzorgen uiteraard de volledige dag met koffie, thee, water en een luncharrangement.

In-company

Een training bij de jou op locatie? Je bepaalt zelf data, de locatie(s) en de mogelijkheid bestaat om een maatwerktraining ontwikkelen.

Virtueel

Alle open rooster trainingen kunnen virtueel worden bijgewoond. Wil je een virtuele training voor je eigen medewerkers organiseren? Dat kan ook! Dan bestaat de mogelijkheid om een training op maat te ontwikkelen met jouw wensen en behoeften.

*na afloop van een open rooster-, in-company- of virtuele training ontvang je een digitaal certificaat van deelname en (indien beschikbaar) digitaal naslagwerk.

Doelgroep en voorkennis

Deze training is bedoelt voor iedereen die advertenties en brochures wil maken of bestaande publicaties wil aanpassen. Kennis van het gebruik van een computer is als voorkennis nodig om deel te kunnen nemen aan de training.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Contact Form

Adobe InDesign Training
 • Training

  Adobe InDesign Basis
 • Duur

  2 dagen
 • Investering

  € 649,00