Adobe Illustrator Gevorderd

Programma: Adobe Illustrator Gevorderd

Leer tijdens deze training de geavanceerde tekentechnieken van Illustrator kennen en gebruiken, controle over het pen-meesterschap, het Vormgevingspalet, de penselen en de symbolen!

Tijdens deze tweedaagse training ga je verder dan de basis. Je leert werken met afbeeldingsstijlen, symbolen pathfinders en maskers. Tijdens deze training leer je hoe je alle mogelijkheden van Illustrator kan benutten! De volgende onderwerpen worden onder andere in de training behandeld:

 • Instellingen
 • Creatieve toepassingen
 • Geavanceerde technieken

Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? Onze ervaren opleidingsadviseurs ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

Meer info? Kom vrijblijvend in contact met één van onze opleidingsadviseurs via 020-6692879 of info@trainingsvisie.nl

Open Rooster Planning: Adobe Illustrator Gevorderd

Deze training bieden we helaas (nog) niet aan in open-rooster vorm. Wel bieden we andere mogelijkheden om deze training toch te volgen. Neem hiervoor contact met ons op voor meer informatie.

Trainingsmethoden

Trainingsvisie biedt verschillende trainingsmogelijkheden aan.

Open Rooster op onze locaties

Trainingsvisie organiseert de training op diverse locaties in Nederland. Data en locaties zijn te vinden in de planning. Tijdens een open rooster training maak je gebruik van één van onze laptops. Wij verzorgen uiteraard de volledige dag met koffie, thee, water en een luncharrangement.

In-company

Een training bij de jou op locatie? Je bepaalt zelf data, de locatie(s) en de mogelijkheid bestaat om een maatwerktraining ontwikkelen.

Virtueel

Alle open rooster trainingen kunnen virtueel worden bijgewoond. Wil je een virtuele training voor je eigen medewerkers organiseren? Dat kan ook! Dan bestaat de mogelijkheid om een training op maat te ontwikkelen met jouw wensen en behoeften.

*na afloop van een open rooster-, in-company- of virtuele training ontvang je een digitaal certificaat van deelname en (indien beschikbaar) digitaal naslagwerk.

Doelgroep en voorkennis

Deze training is bedoelt voor degene die de onderwerpen uit de Illustrator Basistraining beheerst. Je bent een DTP’er, grafisch ontwerper, tekenaar of illustrator en wil je kennis uitbreiden wat betreft Illustrator.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Contact Form

Adobe Illustrator Training
 • Training

  Adobe Illustrator Gevorderd
 • Duur

  2 dagen
 • Investering

  € 749,00