De technische trainingen, Wat kan ik er mee?

 

Waarom een training van De Trainingsvisie?

De Trainingsvijver biedt een breed aanbod aan, ICT-technische trainingen. Door de inzet van zeer ervaren trainers op het gebied van technische trainingen, garanderen wij u een optimale leerervaring.

De missie van Trainingsvisie is onze trainingen volledig aan te sluiten op uw leerbehoeftes. Dit doen wij door met docenten samen te werken en deze vaak te laten beoordelen door de cursisten. En dit werkt. De gemiddelde beoordeling van de docenten is een 9,3. Bij ons doelen de trainers op goede ervaring en niet alsof je naar een geschiedenisles over het ontstaan van Excel luistert.

Daarnaast is het curriculum zo samengesteld dat niet iedereen over hetzelfde kennisniveau hoeft te beschikken. Zo kunt u er voor kiezen om meer verdieping in de technische ICT-oplossingen te leren of u wilt er juist mee beginnen. Zo is er voor iedereen een passende training.

 

Welke trainingen zijn er allemaal?

Bij de Trainingsvisie worden veel verschillende technische trainingen aangeboden, denk hierbij aan oplossingen als Citrix en Cisco. Maar ook trainingen voor Linux en Microsoft oplossingen.

Het aanbod binnen Microsoft is ontzettend breed en stelt u instaat een Microsoft Certified Solutions Associatie traject in te gaan. Hierna bent u in staat om met de belangrijkste on-premise en cloudoplossingen in te zetten. Kijk Hier welke certificeringen u kunt halen.

En zo biedt trainingsvisie nog veel meer trainingen aan. Kijk Hier kunt u het aanbod zien.

Staat een training die u zoekt er niet tussen? Neem dan contact op met Trainingsvisie wij kunnen altijd een passende trainer vinden die uw cursus geeft.

 

Voor wie zijn de trainingen?

De trainingen van de Trainingsvisie zijn voor iedereen die zich graag op een professionele manier verder willen ontwikkelen. Bij de Trainingsvisie wordt er gekeken naar uw niveau en hierop aansluiten krijgt u van ons advies over welke trainingen geschikt zijn voor uw niveau.

Wij bieden trainingen aan in groepsverband. Deze trainingen kunt u met uw bedrijf volgen. Hier word dan naar uw wensen een training op maat gegeven binnen het curriculum van een trainer.

Daarnaast kunt u zich inschrijven voor trainingen die in openrooster verband worden gegeven.

Deze trainingen bestaan uit een standaard format.

 

Moet ik daar ver voor reizen?

Bij Trainingsvisie hoeft u bijna nooit ver of zelfs niet te reizen!  Wij zitten in verschillende kantoren door heel Nederland!

Daarnaast bieden wij de optie om een training inhouse af te nemen. Hierbij komt een trainer bij u op locatie een training geven en deze wordt dan waar nodig aangepast aan uw opleidingswensen.

Tenslotte is er de optie om een virtuele training af te nemen. In deze training zit u met meerdere mensen in een Microsoft-Teams omgeving en geeft een trainer een interactieve training.

Zo kunt u nog steeds op een interactieve manier alle ins- en outs van de desbetreffende training.

Kijk hier voor onze trainingslocaties