Technische trainingen, wat kan ik er mee?

Waarom een training van Trainingsvisie?

Trainingsvisie biedt een breed aanbod aan ICT-technische trainingen aan. Door de inzet van zeer ervaren trainers, garanderen wij u een optimale leerervaring.

De missie van Trainingsvisie is onze trainingen volledig aan te laten sluiten op uw leerbehoeftes. Dit doen wij door nauw met docenten samen te werken en cursisten feedback te laten geven op de trainers. Mede door deze aanpak ontvangen wij een 9.3 als gemiddeld cijfer voor onze docenten.

Daarnaast is het curriculum zo samengesteld dat niet iedereen over hetzelfde kennisniveau hoeft te beschikken. Zo kunt u er voor kiezen om de basis van een technische ICT-oplossing te leren, of juist meer verdiepend. Zo is er voor iedereen een passende training.

Welke trainingen zijn er allemaal?

Bij Trainingsvisie worden veel verschillende technische trainingen aangeboden, denk hierbij aan oplossingen als Citrix en Cisco, maar ook trainingen voor Linux en Microsoft oplossingen.

Het aanbod binnen Microsoft is ontzettend breed en u kunt genoodzaakt zijn een Microsoft Certified Solutions Associatie traject in te gaan. Na dit traject bent u in staat om de belangrijkste on-premise en cloudoplossingen in te zetten. Kijk hier welke certificeringen u kunt halen.

Trainingsvisie biedt daarnaast nog veel meer trainingen aan. Bekijk gerust ons aanbod.

Staat een training die u zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen altijd een passende trainer vinden die uw cursus kan geven.

Voor wie zijn de trainingen?

De trainingen van Trainingsvisie zijn voor iedereen die zich graag op een professionele manier verder wil ontwikkelen. U krijgt van ons advies over welke trainingen geschikt zijn voor uw niveau.

Wij bieden twee typen trainingen aan: individueel en in groepsverband. U kunt u individueel inschrijven in ons open rooster om een training klassikaal te volgen, deze trainingen bestaan uit een standaard format. Daarnaast kunt u in groepsverband, bijvoorbeeld met uw organisatie, een training volgen. Wij kijken naar uw niveau en geven advies welke training het beste bij u past en welke trainer het beste bij uw wensen aansluit.

Moet ik daar ver voor reizen?

Bij Trainingsvisie hoeft u nooit ver of zelfs helemaal niet te reizen! Wij zitten in verschillende kantoren door heel Nederland: met wel 9 locaties zijn we altijd in de buurt. Daarnaast bieden wij de optie om een training bij u op kantoor af te nemen. De training wordt waar nodig aangepast aan uw opleidingswensen.

Tenslotte is er de optie om een virtuele training af te nemen. In zo’n training zit u met meerdere mensen in een Microsoft-Teams omgeving waar u een interactieve training volgt. Zo kunt u nog steeds op een interactieve manier alle ins- en outs van de desbetreffende training leren.

Bekijk hier onze trainingslocaties.

Onze partner Westhaghe Training & Advies organiseert gratis inspiratiesessies. In één uur tijd kun je kosteloos en vrijblijvend kennismaken met een gedeelte van de training.
Meer info of inschrijven? Klik de knop hieronder.