Sharepoint cursus Maastricht

SharePoint cursus in Maastricht

Bent u op zoek naar een SharePoint cursus in Maastricht? Zoek niet verder! Wij organiseren professionele SharePoint trainingen in Maastricht. Of je nu een beginner bent die graag de basis wil leren of een gevorderde gebruiker die zijn vaardigheden naar een hoger niveau wil tillen, Trainingsvisie heeft cursussen voor elk niveau. De cursussen die worden verzorgd op deze locatie zijn van basis of gevorderd niveau. Daarnaast is het mogelijk om bij ons een SharePoint maatwerk cursus te organiseren.

SharePoint training voor beginners en gevorderden

Wij verzorgen de SharePoint cursus in Maastricht standaard op twee niveaus. Wij bieden een basis cursus aan voor de personen die graag kennis willen maken met SharePoint en wij bieden een cursus voor gevorderden aan om je voor te bereiden op Site-Ownership. Ook maatwerk is mogelijk, wij kunnen er kosteloos een maatwerk-cursus van maken door voorafgaand aan de cursus een vrijblijvend intakegesprek met de beoogde trainer met je in te plannen om de wensen en leerdoelen te bespreken en af te stellen.

De volgende cursussen bieden wij standaard aan in ons aanbod:

Hoe Trainingsvisie de SharePoint trainingen verzorgt

Wij verzorgen de SharePoint cursussen op verschillende manieren. Ben je alleen of met een collega dan kun je je inschrijven bij één van onze open-rooster cursussen op één van onze locaties. Daarnaast kunnen wij een training ook in-company verzorgen bij jullie op kantoor. Dit kan voor jezelf, een collega of juist een hele groep.

Bij ons op locatie in Maastricht (open-rooster cursus)

Onze open-rooster cursussen zijn voornamelijk interessant voor individuele cursisten. Financieel gezien is een cursus in ons open-rooster het meest aantrekkelijk voor 1,2 of 3 personen. Mochten er meer mensen deel willen nemen aan dezelfde cursus, dan kun je het overwegen om de cursus in-company te organiseren.

De cursussen in ons open-rooster zijn volledig verzorgd, wij hebben laptops voor u klaar staan met SharePoint, er is lunch en koffie geregeld en nog veel meer!

Bij jullie op locatie (in-company cursus)

Wanneer er meerdere personen zijn die binnen je bedrijf dezelfde SharePoint cursus willen volgen. Financieel gezien is dit het meest voordelig. Daarnaast heeft het als extra voordeel dat het makkelijk is om een maatwerk training te organiseren door heel Nederland (of daarbuiten) aangezien de behoefte van iedereen op dezelfde lijn zit.

Als je een maatwerk training wilt inplannen dan kan dit door kosteloos met één van onze opleidingsadviseurs te overleggen om je wensen in kaart te brengen.
Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op via 020-6692879 of info@trainingsvisie.nl

Cursus SharePoint basis voor beginners

Onze SharePoint-basis cursus is speciaal ontworpen voor beginners die nog niet eerder met dit platform hebben gewerkt. Tijdens deze cursus leer je de fundamenten van SharePoint kennen. Je leert het maken en beheren van documentbibliotheken, het delen van bestanden met collega’s en het opzetten van eenvoudige workflows. Na afronding van de basis cursus kun je effectief samenwerken binnen teams en heb je een solide basis om verder te groeien in SharePoint.

Deze cursus verzorgen we in ons open-rooster en ook in-company.

Cursus SharePoint voor gevorderden

Deze speciaal ontwikkelde training voor de gevorderde cursist in SharePoint is er om je voor te bereiden op het Site-Ownership binnen jouw eigen SharePoint omgeving. De training laat je kennis maken met de Site-Owner taken in een SharePoint-site. De training SharePoint Gevorderd laat de cursisten kennis maken met de Site-Owner taken binnen een SharePoint-site.

Deze cursus verzorgen we in ons open-rooster en ook in-company.

Meer info? Kom vrijblijvend in contact met één van onze opleidingsadviseurs via 020-6692879 of info@trainingsvisie.nl

Vrijblijvende offerte aanvragen

Contact Form

Microsoft SharePoint logo

Deze training organiseren of volgen?

Liever een groepstraining volgen op je eigen locatie? Dat kan met onze incompany en maatwerk oplossingen. Ben je benieuwd naar wat een bedrijfstrainingstraject voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan voor een vrijblijvend gesprek contact op met onze opleidingsadviseurs via 020-6692879 of vul het aanvraagformulier rechts in en je hoort zo snel mogelijk van ons.

trainingsvisie-team

De voordelen van Trainingsvisie

  • Binnen een dag reactie
  • Flexibel in data en locatie
  • Breed aanbod in kundige trainers
  • Scherpe en duidelijke prijzen

Wil je graag meer informatie over onze trainingen of diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden!

IMG_7683-min1-scaled-portrait-ff75a575a72de097963290f01a19154d-5ea8246f8979b

Rogier Burwinkel
Eigenaar Trainingsvisie
020-6692879