PowerPoint Cursus Zwolle

PowerPoint Cursus in Zwolle

Op zoek naar een PowerPoint cursus in Zwolle? Onze PowerPoint training is ontworpen om je te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om boeiende en impactvolle presentaties te maken die een blijvende indruk achterlaten. Of je nu een absolute beginner of een ervaren gebruiker bent, Trainingsvisie heeft de juiste cursus.

PowerPoint cursus voor beginners en gevorderden

Wij verzorgen de PowerPoint cursus in Zwolle standaard op twee niveaus. Wij bieden een basis cursus aan voor de personen die graag willen beginnen te werken met PowerPoint en wij bieden een cursus voor gevorderden aan waar dieper wordt ingegaan op de stof. Ook maatwerk is mogelijk, wij kunnen er kosteloos een maatwerk-cursus van maken door voorafgaand aan de cursus een vrijblijvend intakegesprek met de beoogde trainer met je in te plannen om de wensen en leerdoelen te bespreken en af te stellen.

De volgende cursussen bieden wij standaard aan in ons aanbod:

Hoe Trainingsvisie de PowerPoint trainingen verzorgt

Wij verzorgen de PowerPoint cursussen op verschillende manieren. Ben je alleen of met een collega dan kun je je inschrijven bij één van onze open-rooster cursussen op één van onze 9 locaties. Daarnaast kunnen wij een training ook in-company verzorgen bij jullie op kantoor. Dit kan voor jezelf, een collega of juist een hele groep.

Bij ons op locatie in Zwolle (open-rooster cursus)

Onze open-rooster cursussen zijn voornamelijk interessant voor individuele cursisten. Financieel gezien is een cursus in ons open-rooster het meest aantrekkelijk voor 1,2 of 3 personen. Mochten er meer mensen deel willen nemen aan dezelfde cursus, dan kun je het overwegen om de cursus in-company te organiseren.

De cursussen in ons open-rooster zijn volledig verzorgd, wij hebben laptops voor u klaar staan met PowerPoint, er is lunch en koffie geregeld en nog veel meer!

Bij jullie op locatie (in-company cursus)

Wanneer er meerdere personen zijn die binnen je bedrijf dezelfde PowerPoint cursus willen volgen. Financieel gezien is dit het meest voordelig. Daarnaast heeft het als extra voordeel dat het makkelijk is om een maatwerk training te organiseren door heel Nederland (of daarbuiten) aangezien de behoefte van iedereen op dezelfde lijn zit.

Als je een maatwerk training wilt inplannen dan kan dit door kosteloos met één van onze opleidingsadviseurs te overleggen om je wensen in kaart te brengen.
Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op via 020-6692879 of info@trainingsvisie.nl

Basis PowerPoint cursus voor beginners in Zwolle

Heb je weinig tot geen ervaring met PowerPoint? Wil je PowerPoint gaan gebruiken of wil je leren tijd te besparen door dit programma goed te beheersen? Speciaal voor cursisten die het programma (nog) niet goed beheersen bieden wij deze basistraining. Tijdens deze PowerPoint basis training leer je de vaardigheden van PowerPoint kennen en leer je professioneel en krachtig presenteren met PowerPoint. Bekijk de volledige inhoud van de cursus hier.

Deze cursus verzorgen we in ons open-rooster en ook in-company.

Gevorderde PowerPoint cursus in Zwolle

Je maakt veel gebruik van PowerPoint, maar je wil het programma nog effectiever en sneller gebruiken. Na het volgen van deze training ben je de PowerPoint specialist in je organisatie! Tijdens de training PowerPoint Gevorderd leer je hoe je presentaties visueel aantrekkelijker en dynamischer maakt. Gedurende deze training leer je het toepassen van de geavanceerde mogelijkheden. Bekijk de volledige inhoud van de cursus hier.

Deze cursus verzorgen we in ons open-rooster en ook in-company.

Meer info? Kom vrijblijvend in contact met één van onze opleidingsadviseurs via 020-6692879 of info@trainingsvisie.nl

Vrijblijvende offerte aanvragen

Contact Form

Microsoft PowerPoint Logo

Deze training organiseren of volgen?

Liever een groepstraining volgen op je eigen locatie? Dat kan met onze incompany en maatwerk oplossingen. Ben je benieuwd naar wat een bedrijfstrainingstraject voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan voor een vrijblijvend gesprek contact op met onze opleidingsadviseurs via 020-6692879 of vul het aanvraagformulier rechts in en je hoort zo snel mogelijk van ons.

trainingsvisie-team

De voordelen van Trainingsvisie

  • Binnen een dag reactie
  • Flexibel in data en locatie
  • Breed aanbod in kundige trainers
  • Scherpe en duidelijke prijzen

Wil je graag meer informatie over onze trainingen of diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden!

IMG_7683-min1-scaled-portrait-ff75a575a72de097963290f01a19154d-5ea8246f8979b

Rogier Burwinkel
Eigenaar Trainingsvisie
020-6692879