Onze eindgebruikers trainingen: Hoe en wat?

Er zijn natuurlijk talloze trainingen die u kunt volgen. Wij hebben onze trainingen opgedeeld in 3 categorieën. Een van deze categorieën bevat de trainingen voor eindgebruikers. Hierbij kunt u denken aan Microsoft Excel, Microsoft Project of Word. Wat bevatten onze eindgebruikers trainingen nog meer? En waarom zou u eigenlijk een training volgen? Lees het in deze blog!

Wie zijn wij?

Wij zijn een verstrekker van ICT trainingen. Wij verzorgen gehele trainingen die van A tot Z door ons worden geregeld en begeleid door de beste docenten. Trainingen zijn overal te volgen, op een externe locatie, bij u op kantoor of online. Wij willen dat u en uw collega’s een goede ervaring hebben waar jullie verder weinig tot niks hoeven te doen.

Wat bevatten de eindgebruikers trainingen?

De eindgebruikers trainingen zijn dus voornamelijk trainingen binnen de glorieuze mogelijkheden die Microsoft ons allemaal biedt. Omdat Microsoft zoveel programma’s aanbiedt die allemaal weer zijn eigen kwaliteiten hebben, is het natuurlijk fijn om hier aan de slag mee gaan met begeleiding. De cursussen zijn vaak opgedeeld in het volgende: basis en gevorderd. Bij sommige trainingen, zoals Word is er zelfs een training experts. Van tevoren moet je dan bepalen waaraan jij denkt mee te kunnen doen. Natuurlijk kan je ook ervoor kiezen steeds op een niveau training te volgen. Wil je meer informatie over specifieke trainingen onder deze categorie? Klik dan hier!

Waarom een training volgen?

Een training is natuurlijk een verbreding van uw kennis. Daarnaast kunt u verschillende applicaties onder de knie krijgen. Microsoft Project, Office, Word, Excel, Powerpoint of Outlook. Een van deze applicaties zult u vast regelmatig gebruiken. Waarom het niet makkelijker maken voor uzelf? Als u de programma’s beter onder de knie heeft zult u zien dat uw werk aanzienlijk makkelijker  wordt. Daarnaast kunt u gezamenlijk  met uw collega’s een van onze trainingen volgen. Dat maakt het natuurlijk zowel gezellig als leerzaam.

Welke training moet je kiezen?

Dit ligt natuurlijk geheel aan jou. Wordt er bijvoorbeeld veel gebruik gemaakt van Excel op jouw kantoor maar zijn er weinig mensen met de juiste kennis in huis? Dan is het een goede start om met je collega’s een training excel basis te gaan doen. Of wilt u voor uzelf een training office volgen? Dan kan dat natuurlijk ook! Wij willen zowel individueel als groepen begeleiding geven en onze kennis delen!

Meer informatie?

Wil u meer informatie of heeft u nog niet echt in idee hoe of wat? Dan geven wij graag advies! Bel ons op 020-6692879 of vul
het contactformulier in.

 

 

Posted in