Onze eindgebruikers trainingen: waarom zou u ze volgen?

Trainingsvisie deelt het aanbod trainingen op in drie categorieën: eindgebruikers-, technische- en business-skills trainingen. In deze blog vertellen wij meer over de eindgebruikerstrainingen. Waarom zou u ze volgen?

Wie zijn wij?

Trainingsvisie verstrekt ICT trainingen die zeer uiteenlopen. Al onze trainingen worden van A tot Z geregeld en gegeven door de beste docenten. De trainingen zijn overal te volgen: op onze verschillende locaties (9!) door heel Nederland, online, bij u op kantoor of op een gewenste locatie. Uw ervaring is voor ons het belangrijkst, we willen ervoor zorgen dat wij zoveel mogelijk werk voor u uit handen nemen. Het regelen van een ICT Training voor uw bedrijf kan namelijk een hele klus zijn.

Wat bevatten de eindgebruikers trainingen?

De eindgebruikers trainingen zijn voornamelijk trainingen binnen de glorieuze mogelijkheden die Microsoft ons allemaal biedt. Omdat Microsoft zoveel programma’s aanbiedt die allemaal weer zijn eigen kwaliteiten hebben, is het natuurlijk fijn om hier aan de slag mee gaan met begeleiding. De cursussen hebben vaak verschillende niveaus: basis en gevorderd. Bij sommige trainingen, zoals Word, is er zelfs een niveau expert. Samen met onze begeleiding kunnen we bepalen welk niveau het beste bij je past. Wil je meer informatie over specifieke trainingen onder deze categorie? Bekijk onze eindgebruikers trainingen.

Waarom een training volgen?

Een training is een verbreding van uw kennis en daarnaast kunt u verschillende applicaties onder de knie krijgen zoals bijvoorbeeld Microsoft Project, Office, Word, Excel, PowerPoint of Outlook. Een van deze applicaties zult u vast regelmatig gebruiken. Door de programma’s beter te leren gebruiken is de kans groot dat u efficiënter en leuker zult werken en zelfs tijd kan besparen. Daarnaast kan het voordelig zijn samen met uw organisatie een training te volgen. Dit zorgt voor een betere samenwerking en coherentie binnen het bedrijf.

Welke training moet je kiezen?

Dit ligt natuurlijk geheel aan u. Wordt er bijvoorbeeld veel gebruik gemaakt van Excel op uw kantoor maar zijn er weinig mensen met de juiste kennis in huis? Dan is het een goede start om met uw collega’s een training Excel basis te gaan doen. Of wilt u voor uzelf een training volgen? Dan kan dat natuurlijk ook! Trainingsvisie biedt naast trainingen in groepsvorm ook klassikale trainingen aan.

Meer informatie?

Wil u meer informatie, heeft u hulp nodig met het kiezen van het juiste niveau of weet u niet welke training het beste past bij uw wensen en behoeften? Wij geven graag advies. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Microsoft Apps Overzicht

Onze partner Westhaghe Training & Advies organiseert gratis inspiratiesessies. In één uur tijd kun je kosteloos en vrijblijvend kennismaken met een gedeelte van de training.
Meer info of inschrijven? Klik de knop hieronder.