Excel training Heerlen

Excel Training in Heerlen

Zoek je een Excel training in Heerlen? Dan hoef je niet verder te zoeken. Wij organiseren professionele Excel trainingen in Heerlen. Samen met onze ervaren docenten organiseren wij een Excel training waarmee je sneller, efficiënter en makkelijker kunt werken. Of je nu een beginner bent die wil leren hoe je met Excel moet werken, of een ervaren gebruiker die zijn vaardigheden wil verbeteren, onze trainingen bieden alles wat je nodig hebt om je Excel-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Ontdek de krachtige functies van Excel en leer hoe je gegevens kunt beheren, analyseren en visualiseren als een professional.

Excel training voor beginners, gevorderden en experts

Wij verzorgen de Excel training in Heerlen standaard op drie niveaus. Wij bieden een basis training aan voor de personen die graag willen beginnen te werken met Excel. Daarnaast bieden wij een training voor gevorderden en experts aan waarin dieper wordt ingegaan op de stof. Ook maatwerk is mogelijk, wij kunnen er kosteloos een maatwerk-training van maken. Dit kan door voorafgaand aan de training een vrijblijvend intakegesprek met de beoogde trainer in te plannen om de wensen en leerdoelen te bespreken.

Wij bieden de volgende Excel trainingen aan in Heerlen:

Hoe Trainingsvisie de Excel trainingen verzorgt

Wij verzorgen de Excel trainingen op verschillende manieren. Ben je alleen of met een collega dan kun je je inschrijven bij één van onze open-rooster trainingen op één van onze locaties. Daarnaast kunnen wij een training ook in-company verzorgen bij jullie op kantoor. Dit kan voor jezelf, een collega of juist een hele groep.

Bij ons op locatie in Heerlen (open-rooster training)

Onze open-rooster trainingen zijn voornamelijk interessant voor individuele cursisten. Financieel gezien is een training in ons open-rooster het meest aantrekkelijk voor 1,2 of 3 personen. Mochten er meer mensen deel willen nemen aan dezelfde training, dan kun je het overwegen om de training in-company te organiseren.

De trainingen in ons open-rooster zijn volledig verzorgd, wij hebben laptops voor u klaar staan met Excel, er is lunch en koffie geregeld en nog veel meer!

Bij u op locatie in Heerlen (in-company training)

Wanneer er meerdere personen zijn die binnen je bedrijf dezelfde Excel training willen volgen. Financieel gezien is dit het meest voordelig. Daarnaast heeft het als extra voordeel dat het makkelijk is om een maatwerk training te organiseren door heel Nederland (of daarbuiten) aangezien de behoefte van iedereen op dezelfde lijn zit.

Als je een maatwerk training wilt inplannen dan kan dit door kosteloos met één van onze opleidingsadviseurs te overleggen om je wensen in kaart te brengen.
Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op via 020-6692879 of info@trainingsvisie.nl

Training Excel basis voor beginners

Nog niet of nauwelijks met Excel gewerkt en wil je je vaardigheden opbouwen? Geen voorkennis vereist! Leer de basisprincipes van Excel, inclusief het navigeren door de interface, het invoeren en bewerken van gegevens en het gebruik van simpele formules en functies. Bekijk de volledige inhoud van de cursus hier.

Deze training verzorgen we in ons open-rooster en ook in-company.

Training Excel voor gevorderden

De gevorderde training is bedoeld voor de meer ervaren gebruikers die hun kennis willen uitbreiden en geavanceerde Excel-functies willen leren. Wij bieden twee Excel trainingen aan voor gevorderden: Tabellen & Databases en Formules & Functies. Duik dieper in de stof en leer om berekeningen te maken via geavanceerde functies, databases en draaitabellen. Of kies voor de training om alles te leren over formules en functies en pas daarmee Excel echt aan naar jouw eigen wensen.

Deze training verzorgen we in ons open-rooster en ook in-company.

Training Excel voor experts

Heb je al uitgebreide kennis van Excel maar wil je processen optimaliseren? Dit kan bijvoorbeeld door automatiseren van werkzaamheden met behulp van macro’s. Bekijk de volledige inhoud van de Excel expert cursus hier.

Deze training verzorgen we in ons open-rooster en ook in-company.

Meer info? Kom vrijblijvend in contact met één van onze opleidingsadviseurs via 020-6692879 of info@trainingsvisie.nl

Vrijblijvende offerte aanvragen

Contact Form

Microsoft Excel Logo

Deze training organiseren of volgen?

Liever een groepstraining volgen op je eigen locatie? Dat kan met onze incompany en maatwerk oplossingen. Ben je benieuwd naar wat een bedrijfstrainingstraject voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan voor een vrijblijvend gesprek contact op met onze opleidingsadviseurs via 020-6692879 of vul het aanvraagformulier rechts in en je hoort zo snel mogelijk van ons.

trainingsvisie-team

De voordelen van Trainingsvisie

  • Binnen een dag reactie
  • Flexibel in data en locatie
  • Breed aanbod in kundige trainers
  • Scherpe en duidelijke prijzen

Wil je graag meer informatie over onze trainingen of diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden!

IMG_7683-min1-scaled-portrait-ff75a575a72de097963290f01a19154d-5ea8246f8979b

Rogier Burwinkel
Eigenaar Trainingsvisie
020-6692879