Business skills – iedereen heeft ze nodig!

Business skills

Leiderschap, communicatie, delegeren, plannen, de lijst van bedrijfsvaardigheden is enorm. Bij Trainingsvisie bieden wij diverse trainingen aan, er zit voor iedereen wat tussen.

Met kennis van deze trainingen zult u merken dat uw efficiëntie op de werkvloer gigantisch zal stijgen. Daarnaast legt u een goede basis voor eventuele doorgroeifuncties of u kan zich op de juiste manier klaarstomen voor uw droombaan.

Wat bevatten de trainingen?

De business skills trainingen zijn ontzettend breed, maar hebben allemaal één ding in gemeen. Uw werk efficiënter doen. Zo kunt u bijvoorbeeld bij een scrum training verwachten dat eerst de basis theorie wordt uitgelegd, waar vervolgens ’s middags in gegaan kan worden op het behandelen van gezamenlijke casussen.

Trainingsvisie streeft ernaar om u op een interactieve manier mee te nemen in het opleidingstraject. Hierdoor krijgt u een betere hands-on ervaring en leert u een stuk meer.

Voor wie zijn de trainingen?

De trainingen van de Trainingsvisie zijn voor iedereen die zich graag op een professionele manier verder wil ontwikkelen. Bij de Trainingsvisie wordt er gekeken naar uw niveau en hierop aansluiten krijgt u van ons advies over welke trainingen geschikt zijn voor uw niveau.

Wij bieden individuele trainingen en trainingen in groepsverband aan. Trainingen in groepsverband kunt u met uw bedrijf volgen. De training wordt afgestemd op uw wensen en behoeften, door een trainer met een aansluitend curriculum.

Individuele trainingen zijn klassikaal, volgens ons open-rooster. Deze trainingen bestaan uit een standaard format.

Hoe ziet een trainingsdag eruit?

De dag begint altijd met een kop koffie of thee, er is een moment om elkaar en de trainer te leren voordat de training van start gaat.

Vervolgens krijgt u een uitleg over het programma van die dag. Trainingen bestaan vaak uit één of twee dagen, en zijn opgesplitst in een ochtend- en middagprogramma. Als u liever uw trainingsdag anders invult, kunt u altijd contact met ons opnemen. In overleg kunnen trainingen altijd afgestemd worden op uw behoeften.

Moet ik ver reizen voor een training?

Bij Trainingsvisie hoeft u nooit ver of zelfs helemaal niet te reizen! Wij zitten in verschillende kantoren door heel Nederland: met wel 10 locaties zijn we altijd in de buurt. Daarnaast bieden wij de optie om een training bij u op kantoor af te nemen. De training wordt waar nodig aangepast aan uw opleidingswensen.

Tenslotte is er de optie om een virtuele training af te nemen. In zo’n training zit u met meerdere mensen in een Microsoft-Teams omgeving waar u een interactieve training volgt. Zo kunt u nog steeds op een interactieve manier alle ins- en outs van de desbetreffende training leren.

Bekijk hier onze trainingslocaties.

Onze partner Westhaghe Training & Advies organiseert gratis inspiratiesessies. In één uur tijd kun je kosteloos en vrijblijvend kennismaken met een gedeelte van de training.
Meer info of inschrijven? Klik de knop hieronder.