Business Skills – Die heb jij nodig!

De Business skills.

Leiderschap, communicatie, delegeren, plannen, en zo gaat het maar door.  De lijst van bedrijfsvaardigheden is enorm. Bij de Trainingsvisie hebben wij een selectie gemaakt van diverse trainingen. Zodat u bij ons op alle vlakken een training kunt volgen.

Met een alom kennis van deze trainingen zult u merken dat uw efficiëntie op werkvloer gigantisch zal stijgen. Daarnaast legt u de basis voor doorgroeien binnen uw bedrijf. Of u kunt met deze skills juist binnenkomen bij uw droombaan.

Wat bevatten de trainingen?

De Business skills trainingen zijn ontzettend breed, maar hebben allemaal 1 ding in gemeen. Uw werk efficiënter te laten werken. Zo kunt u bijvoorbeeld bij een scrum training verwachten dat onze docenten u eerst een ochtend de basis leren of juist de fijne kneepjes. In de middag gaat u gezamenlijk een casus behandelen en deze bespreken en kijken wat er beter kan.

Trainingsvisie streeft ernaar om u op een interactieve manier mee te nemen in het opleidingstraject. Hierdoor krijgt u een betere hands-on ervaring en leert u een stuk meer.

Voor wie zijn de trainingen?

De trainingen van de Trainingsvisie zijn voor iedereen die zich graag op een professionele manier verder willen ontwikkelen. Bij de Trainingsvisie wordt er gekeken naar uw niveau en hierop aansluiten krijgt u van ons advies over welke trainingen geschikt zijn voor uw niveau.

Wij bieden trainingen aan in groepsverband. Deze trainingen kunt u met uw bedrijf volgen. Hier word dan naar uw wensen een training op maat gegeven binnen het curriculum van een trainer.

Daarnaast kunt u zich inschrijven voor trainingen die in open-rooster verband worden gegeven.

Deze trainingen bestaan uit een standaard format.

 

Hoe ziet een trainingsdag eruit

De dag begint met een kop koffie of thee, even iedereen leren kennen en knallen maar!

Eerst even uitleg over de programma’s en hoe de dag eruit gaat zien. De trainingen zullen vaak uit een of twee dagen bestaan en is opgesplitst in een ochtend- en middagprogramma.

Als u graag een andere vorm van trainen wilt zien kunt u altijd bellen of mailen. Wij willen namelijk graag in samenspraak met u een training afstemmen aan uw trainingsbehoeftes.

 

Moet ik daar ver voor reizen?

Bij Trainingsvisie hoeft u bijna nooit ver of zelfs niet te reizen!  Wij zitten in verschillende kantoren door heel Nederland!

Daarnaast bieden wij de optie om een training inhouse af te nemen. Hierbij komt een trainer bij u op locatie een training geven en deze wordt dan waar nodig aangepast aan uw opleidingswensen.

Tenslotte is er de optie om een virtuele training af te nemen. In deze training zit u met meerdere mensen in een Microsoft-Teams omgeving en geeft een trainer een interactieve training.

Zo kunt u nog steeds op een interactieve manier alle ins- en outs van de training.

Kijk hier voor onze trainingslocaties

 

Posted in