Excel Gevorderd – Tabellen & Databases

Inhoud van de training

Wil je meer halen uit Excel door het gebruik van draaitabellen en wil je berekeningen maken met geavanceerde functies, databases en draaitabellen? Laat Excel voor je werken en je zal merken dat je dagelijkse werkzaamheden in Excel in veel kortere tijd zijn afgerond.

De training Excel Gevorderd Tabellen en Databases is ingericht om berekeningen te maken via geavanceerd functies, databases en draaitabellen. De volgende onderwerpen worden onder andere in de training behandeld:

  • Voorwaardelijke opmaak in Excel
  • Gegevens presenteren met grafieken
  • Tabellen in Excel
  • Kennismaking draaitabellen en slicers.
  • Filteren

Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? Onze ervaren opleidingsadviseurs ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

Aanmelden voor deze training
28/11/2022 Maastricht €375

Alle genoemde tarieven op deze website zijn exclusief BTW

Leuk dat u zich (en/of uw collega's) aan wilt melden voor deze training! We hebben echter nog wel een aantal gegevens van u nodig om u in te schrijven voor deze training:


Cursist 2Cursist 2


Cursist 3Cursist 2


Cursist 3

Cursist 4


Meer dan 4 personen? Dan is het financieel het aantrekkelijkst om trainingscoupons aan te schaffen. Voor meer informatie kunt u ons bellen op 020-6692879, mailen op info@trainingsvisie.nl, of laat hieronder uw e-mail adres en/of telefoonnummer achter: