SharePoint cursus

SharePoint cursus

Wij bieden voor diverse doelgroepen SharePoint trainingen aan die zeer praktisch en leerzaam zijn. Onze ervaren SharePoint trainers gebruiken praktijk voorbeelden in de trainingen waardoor u als cursist alle SharePoint functies ervaart. Bekijk al onze trainingen in SharePoint en ervaar het gemak van Trainingsvisie.

Elke SharePoint cursus wordt verzorgd door een zeer ervaren SharePoint trainer waardoor de kwaliteit van uw training uiterst hoog is. Naast de verschillende trainingen biedt Trainingsvisie ook SharePoint cursussen aan in MOS SharePoint certificering en examens. In onderstaand schema kunt u een keuze maken in de verschillende SharePoint cursussen.

Vraag direct een offerte aan!

SharePoint cursus voor Eindgebruikers

Onze 1 daagse cursussen voor eindgebruikers zijn praktisch ingericht waardoor het voor de cursisten aan het eind van de dag eenvoudig, makkelijk en snel op weg kunnen gaan in de SharePoint omgeving.

SharePoint Power User

Als u meer te weten wilt komen in SharePoint kunt u er voor kiezen om deel te nemen aan de cursus voor Power Users. Na deze cursus bent u in staat om geavanceerde eindgebruikers taken uit te voeren en de site owners in SharePoint te ondersteunen.

SharePoint Site-Owner

De SharePoint cursus voor Site-Owners is bedoeld voor contentbeheerders, redacteuren of communicatiemedewerkers die dagelijks de leiding hebben in de SharePoint omgeving. Leer in 1 dag de basisbeginselen om als Site-Owner aan de slag te gaan.

SharePoint Designer

Wilt u leren zelf ontwikkelaar worden in SharePoint? Dan is deze cursus een uitgelezen mogelijkheid om uw vaardigheden te vergroten.
  • Microsoft SharePoint Designer 2010 - Level 1
  • Microsoft SharePoint Designer 2010 - Level 2
  • SharePoint 2013 - Branding and User Interface Design

MOS SharePoint

Wilt u specialist worden in SharePoint dan is een MOS SharePoint training geschikt voor u. Na het volgen van deze cursus bent u klaargestoomd voor het MOS SharePoint examen.

Wist u dat een in-company SharePoint cursus voor bijvoorbeeld eindgebruikers bij u op locatie al financieel aantrekkelijk is met 3 of meer personen? Meer informatie over deze aantrekkelijke vorm van trainen, vraag dan direct een offerte aan via de button boven aan deze pagina.