Office 365 cursus

Office 365 cursus

Office 365 biedt gebruikers nieuwe mogelijkheden aan op IT-services in Cloud diensten en zijn gericht op de zakelijke markt. Office 365 biedt kleine en middelgrote bedrijven vanaf vrijwel elke locatie toegang tot de hulpprogramma's van Microsoft Office die je kent en vertrouwt, plus IT-services op bedrijfsniveau die eenvoudig zijn te beheren.Vraag direct een offerte aan!

Voor wie?

Office 365 biedt gebruikers nieuwe mogelijkheden aan op IT-services in Cloud diensten en zijn gericht op de zakelijke markt. Office 365 biedt kleine en middelgrote bedrijven vanaf vrijwel elke locatie toegang tot de hulpprogramma's van Microsoft Office die je kent en vertrouwt, plus IT-services op bedrijfsniveau die eenvoudig zijn te beheren. Vanuit daar brengt Office 365 en de Cloud nieuwe functionaliteiten en speciaal daarvoor is de Office 365 en de Cloud training ontwikkeld.

Trainingsinhoud

Hieronder kunt u de inhoud van de Office 365 training verzorgt door Trainingsvisie. Dit is de standaard inhoud en duur (1 dag) die wij aanbieden. Uiteraard is het mogelijk om de inhoud en duur desgewenst aan te passen aan uw eisen, wensen en/of omgeving. Enkele onderwerpen die behandeld worden zijn;

  • Kennismaking van het Office 365 en de Cloud
  • Teamsites met SharePoint
  • Office Web Apps gebruiken
  • Navigatie
  • Het werken met SharePoint en Office 365
  • Vragenronde

Trainingsvisie biedt ondersteuning voor eindgebruikers die de stap maken naar Office 365 en de Cloud. Door verschillen en nieuwe mogelijkheden tijdens gerichte cursussen toe te lichten, zijn de deelnemer aan het eind van de Office 365 training in staat om de gehele Office 365 dienst onder de knie te krijgen.

Onze Office docenten verzorgen trainingen onder andere in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Almere en Alkmaar.
Trainingsvisie is gespecialiseerd in migratie trainingen van de nieuwste MS Office 365.