Microsoft Project cursus

Project cursus
Voor wie?

Microsoft Office Project is een Enterprise Resource Planning software pakket en het is primair bedoeld om projectmanagers en portfoliomanagers in middelgrote en grote bedrijven te ondersteunen bij het maken van hun planningen. Planningen kunnen via hiërarchische modellen (Work Breakdown Structure, WBS) worden ingevoerd en aan individuele taken kunnen resources (menskracht) en budgetten worden toegewezen zodat resourceplanning ook mogelijk is. Wij bieden een tweedaagse MS Project cursus aan voor de 2013, ,2010, 2007 en 2003 versies. Kies in onderstaand schema de MS Project versie die u binnen uw organisatie gebruikt om de desbetreffende cursussen te bekijken

Vraag direct een offerte aan!
Beschikbare versies

Microsoft Project cursussen bieden wij ook aan in ons open rooster. Deze MS Project cursussen vinden plaats in Amsterdam en u kunt uzelf online inschrijven voor deze cursus.

Software als Project is in staat om uitgaande van de project- en portfoliogegevens (baseline) via geavanceerde rekenmodellen voorspellingen te doen over de optimale planning ('Estimation' en 'Scheduling'). Daarmee zet de software een zogenaamd kritiek pad uit. Grafisch wordt de planning vervolgens getoond door middel van bijvoorbeeld Gantt-grafieken.

Project is een applicatie om projecten te beheersen. Een must voor iedere projectmedewerker. Met Project kunt u het hele project plannen, resources en deadlines in kaart brengen en wordt direct inzichtelijk of en wanneer bijsturing noodzakelijk is en wat de gevolgen van vertraging zijn voor de overige taken in het project. Er zijn verschillende projectmanagementmethoden in gebruik voor de beheersing van projecten. Een voorbeeld hiervan is Prince2.

De cursussen in MS Project zijn zowel te trainen middels een open rooster (standaard cursus) of in-company (standaard of maatwerk cursus). De cursussen kunnen worden gehouden onder andere in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Almere en Alkmaar.