Lync cursus

Lync cursus

Microsoft Lync is met recht een geïntegreerde communicatieclient voor chatberichten, vergaderingen en spraak. In de applicatie Lync worden in één geüpdatet gebruikersinterface de communicatiehulpmiddelen bijeengebracht die functioneren op de wijze die u gewend bent. Wij bieden verschillende Lync trainingen aan.

De Lync client bevat een dashboard waarop u eenvoudig de standaardfuncties kunt vinden zoals het toetsenblok, de visuele voicemail, de lijst met contactpersonen en de lijst met actieve gesprekken.

Vraag direct een offerte aan!

Microsoft Lync maakt nieuwe vormen van samenwerking mogelijk. Communicatie wordt interactie, met nadruk op samenwerking, betrokkenheid en toegankelijkheid. Microsoft Lync verbindt functies voor spraak, chat en audio-, video- en webconferencing in één veelzijdige en eenvoudige oplossing. De Microsoft Lync functie maakt communicatie eenvoudiger met een consistente en vertrouwde ervaring op Windows PC's, Windows Phone, iOS en Android-smartphones. De nieuwe Lync-app voor Windows 8 en Windows RT biedt een totaalervaring met naadloze aanraakfunctionaliteit.

Trainingsvisie biedt voor bedrijven die Lync gebruiken als communicatie middel diverse Microsoft Lync trainingen aan.

In onderstaand schema kunt u een keuze maken in de verschillende Lync cursussen.

Praktijkgerichte Microsoft Lync cursussen

Trainingsvisie verzorgt Microsoft Lync cursussen in heel het land, een aantal van onze trainingslocaties zijn Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Alkmaar. Wilt u bij u op locatie training? Ook dat kan, druk dan op de knop Offerte aanvragen voor Lync training!