Excel cursus

Vraag direct een offerte aan!
Cursus Excel

Leer slim en effectief werken met Excel en bespaar hierdoor tijd en ergernis. Wij bieden standaard Excel training al aan vanaf € 175 per dag / per persoon via ons open rooster. Onze Excel trainingen kennen 3 niveaus, te weten basis, gevorderd en expert. Elke niveau wordt in 1 dag onderwezen. Ook als u al jaren met Excel werkt kan een cursus verfrissend en verhelderend werken.

Naast deze drie standaard niveaus biedt Trainingsvisie ook gespecialiseerde Excel training, zoals bijvoorbeeld een tweedaagse Microsoft Office Specialist (MOS) training die voorbereid op het MOS Excel examen. Daarnaast hebben wij een training die speciaal is afgestemd op de financiële wereld, Excel for Financials en verzorgen wij ook de training Excel for Mac.

Uiteraard kunnen wij deze cursussen ook in groepsverband aanbieden, zowel op onze locaties door heel Nederland, incompany als op externe locaties. Wij kunnen dan onze eigen cursusinhoud aanhouden, maar u kunt ook zelf de inhoud bepalen. Een dergelijke maatwerk cursus heeft als groot voordeel dat de praktijk van uw werkomgeving, organisatie en de branche waarin u werkt kan worden meegenomen. De docenten van Trainingsvisie zijn in staat om zich te verdiepen in uw organisatie, medewerkers, middelen, processen, methodieken en branche. Hierdoor zijn ze in staat een praktijkgerichte cursus te verzorgen. Vanaf 3 cursisten bent u vaak al voordeliger uit indien u kiest voor een (maatwerk/groeps) cursus op uw eigen locatie. Vraag een vrijblijvende offerte aan door op bovenstaande Offerte button te klikken.

Klik op de betreffende training om meer te weten te komen over de inhoud ervan. U kunt zich inschrijven voor de betreffende Excel cursus die aansluit bij uw wensen en leerbehoefte. Bespaar dagelijks tijd door efficiënter te werken en Excel effectiever te gebruiken.

Voor elk niveau de geschikte Excel cursus!

Er zijn verschillende Excel trainingen gebaseerd op de verschillende Office versies. Trainingsvisie biedt onder andere Excel cursus aan in Excel 2003, Excel 207, 2008 (Macintosh), Excel 2010 en Excel 2013 cursus aan. Hierboven kunt u de (standaard) inhoud van de verschillende Excel cursussen downloaden. Hierbij geldt uiteraard dat de cursusinhoud is aan te passen naar uw eisen, wensen en/of omgeving waardoor u een optimale Excel cursus kunt volgen.