PRINCE2 trainingen

PRINCE2® Practitioner training

PRINCE2® is een projectmanagement methode geschikt voor alle type projecten. De PRINCE2®-methode is gebaseerd op processen. Deze processen richten zich op het beheerst en gecontroleerd doorlopen van een project. Dit begint met de voorbereiding en eindigt bij het sluiten van een project. Het doel van een PRINCE2®-project is het realiseren van producten waarvan de effecten toevallen aan de zakelijke rechtvaardiging (Business Case) van een project.

De meerdaagse PRINCE2 Foundation training is met name bedoeld voor de beginnende projectmedewerkers of aankomend projectleiders die effectief gaan deelnemen aan PRINCE2-projecten.

Na het volgen van de PRINCE2 Foundation cursus is het vervolg de PRINCE2 Practitioner training. In deze cursus gaat u een laag dieper. Deze Practitioner cursus is zeer geschikt voor de ervaren projectleiders waarbij u PRINCE2 toepast op een praktijkgerichte casus.

PRINCE2® Trainingen

Trainingsvisie biedt PRINCE2® Project Management in drie verschillende trainingsvormen aan, deze zijn:


De trainingen zijn bijzonder praktijkgericht van opzet en worden verzorgd door ervaren trainers met veel kennis van de PRINCE2®-projectmanagementmethode. De PRINCE2 cursussen zijn uit te voeren in een groepstraining van maximaal 10 personen. Wilt u meer informatie over PRINCE2 training, neem dan gerust contact met ons op!

Vraag direct een offerte aan!